تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.

قالیباف: آمار بالای تلفات ناشی از کرونا پس از ۸ ماه تجربه مبارزه پذیرفتنی نیست

رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه موضوع کرونا اولویت امروز کشور است، گفت: آمار بالای تلفات ناشی از کرونا پس از ۸ ماه تجربه مبارزه پذیرفتنی نبوده و باید با همکاری یکدیگر برای کنترل این بیماری تلاش کنیم.

کد خبر: ۷۳۰۱۶
۲۲:۱۴ - ۱۶ مهر ۱۳۹۹
قالیباف: آمار بالای تلفات ناشی از کرونا پس از ۸ ماه تجربه مبارزه پذیرفتنی نیست
 
دیدارنیوز - دکتر محمدباقر قالیباف در حاشیه نشست با مسئولان وزارت بهداشت و روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور در جمع خبرنگاران گفت: یکی از موضوعات جدی که مسئولان حوزه بهداشت و درمان در جلسه امروز مطرح کردند مربوط به حوزه منابع انسانی بود چرا که تداوم بیماری کرونا موجب خستگی کادر درمانی شده است البته با توجه به روحیه‌ای که از پرستاران و کادر درمان دیدم با همه وجودشان تلاش می‌کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرورت جایگزینی نیروهای جدید کادر درمان گفت: هر چه سریعتر باید نیروهای پرستار استخدام و کارشان را شروع کنند البته قول‌هایی در این زمینه داده شده تا نیروهای شرکتی که در جریان مقابله با کرونا زحمت کشیدند و افرادی که به خاطر بیماری کرونا و مسائل مربوط به آن از مسیر کار خارج شده‌اند، در اولویت جذب قرار گیرند.

رئیس قوه مقننه با تأکید بر اینکه موضوع کرونا در حال حاضر موضوع اول کشور است، تصریح کرد: مهمترین موضوع در حوزه کرونا بحث درمان نیست بلکه پیشگیری و تشخیص است؛ در بحث تشخیص مسئولان وزارت بهداشت باید تلاش کنند تا با استفاده از کیت‌های داخلی تشخیص کرونا امر تشخیص را بهتر انجام دهند تا بتوانیم افراد کرونا مثبت را در سریع‌ترین زمان قرنطینه کنیم.

دکتر قالیباف در این رابطه ادامه داد: نگوییم سخت‌گیری، بلکه با رعایت جدی‌تر در خصوص فاصله اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی توسط مردم می‌توانیم در این زمینه موفقیت‌هایی کسب کنیم. اینکه ما در شرایط فعلی و با وجود تجربه ۸ ماهه مبارزه با کرونا در فصل پاییز آمار تلفات بالاتری نسبت به روزهایی داشته باشیم که هنوز با این بیماری آشنا نبودیم، پذیرفتنی نیست؛ از این رو باید دست به دست هم دهیم و با همکاری هم شیوع این بیماری را کنترل کنیم.

وی ادامه داد: با اطمینان از روحیه و آمادگی روسای دانشگاه‌ها و بیمارستان‌ها و مسئولان وزارت بهداشت و درمان می‌توانیم در دو ماه آینده شیوع ویروس کرونا را کنترل کنیم.
 
منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان