تیتر امروز

علی سمیعی: در شرایط اعتراض نقش روشنفکران تعیین کننده است/ در مطالبات و جنبش‌ها جنسیت مهم نیست/ باید بین جنبش، خیزش، شورش و انقلاب تفکیک قائل شد
گفت و گوی دیدار با یک کنشگر اجتماعی

علی سمیعی: در شرایط اعتراض نقش روشنفکران تعیین کننده است/ در مطالبات و جنبش‌ها جنسیت مهم نیست/ باید بین جنبش، خیزش، شورش و انقلاب تفکیک قائل شد

دیدارنیوز در سلسله گفت‌و‌گو‌های خود با موضوع بررسی دلایل اعتراضات دی‌ماه این بار با علی سمیعی، کنشگر اجتماعی گفت‌و‌گو کرد که در ادامه می‌خوانید.
کوروش احمدی: احتمال حمله ترامپ به ایران، حداکثر ۵۰ درصد است/ تجمع نیرو‌های آمریکایی در منطقه، بیشتر برای اضافه کردن فاکتور تهدید نظامی به معادله علیه ایران است/ تل‌آویو برای حمله به تهران و اقدام نظامی در شرایط فعلی، تحفظ دارد/ بیانیه نیرو‌های عراقی، بیشتر تحرکات رسانه‌ای است تا اقدامات عاجل نظامی!
در گفت‌وگوی دیدار با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: احتمال حمله ترامپ به ایران، حداکثر ۵۰ درصد است/ تجمع نیرو‌های آمریکایی در منطقه، بیشتر برای اضافه کردن فاکتور تهدید نظامی به معادله علیه ایران است/ تل‌آویو برای حمله به تهران و اقدام نظامی در شرایط فعلی، تحفظ دارد/ بیانیه نیرو‌های عراقی، بیشتر تحرکات رسانه‌ای است تا اقدامات عاجل نظامی!

دیپلمات پیشین کشورمان در دفتر سازمان ملل متحد در نیویورک در گفت‌وگویی با دیدارنیوز، معتقد است که به دلیل مشخص نبودن دلیل، بهانه و هدف حمله ترامپ به ایران، امکان اقدام نظامی آمریکا در شرایط فعلی،...
صادق زیباکلام: نظام تصمیمی برای تغییر رویکرد ندارد/ هیچ کسی پیگیری نکرد چرا ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند/ رضا پهلوی فکر کرد آمدن مردم به خیابان یعنی سقوط نظام/ امیدوارم پزشکیان واقعیت‌ها را بداند فقط نمی‌خواهد بیان کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با استاد دانشگاه و تحلیلگر مسایل سیاسی

صادق زیباکلام: نظام تصمیمی برای تغییر رویکرد ندارد/ هیچ کسی پیگیری نکرد چرا ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند/ رضا پهلوی فکر کرد آمدن مردم به خیابان یعنی سقوط نظام/ امیدوارم پزشکیان واقعیت‌ها را بداند فقط نمی‌خواهد بیان کند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان صادق زیباکلام، تحلیلگر و استاد دانشگاه بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید می‌کند که نظام باید سال گذشته وقتی دید ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند، فکری...

واکنش روحانی به لغو جلسه سران قوا: نمی‌توان در مسیر سیل ایستاد و گفت نمی‌ترسم!

رییس جمهور در جلسه امروز هیات دولت با اشاره غیرمستقیم به لغو جلسه سران قوا، گفت: من هرگاه شک داشتم که جلسه‌ای را برگزار کنم یا نه؟ سمیناری باشد یا نه؟ اجتماعی تشکیل شود یا نه؟ از ستاد ملی مقابله با کرونا پرسیدم و هرچه گفتند، عمل کردم.

کد خبر: ۷۲۹۶۵
۱۲:۲۸ - ۱۶ مهر ۱۳۹۹
دیدارنیوز ـ در پی لغو جلسه اخیر سران قوا که قرار بود به میزبانی مجلس برگزار شود، گمانه‌زنی‌های متعددی درباره علت این تصمیم‌گیری در رسانه‌ها مطرح شد که نقطه مشترک بیشتر آن‌ها بر حضور رئیس مجلس در بیمارستان مبتلایان به کرونا و بازدید محمدباقر قالیباف از بخش‌های بستری مبتلایانِ وخیم این ویروس، تاکید می‌کرد.
 
در همین زمینه روز گذشته علی ربیعی در نشست خبری هفتگی خود با رسانه‌ها ضمن اشاره به لغو این جلسه تصریح کرد: آنچه که مطلع هستم پیشنهاد جلسه را خود آقای رییس‌جمهوری دادند، وقت و زمان آن را هم مشخص کردند؛ زمانی که رییس محترم مجلس به بیمارستان تشریف بردند، از وزیر محترم بهداشت سوال شد که این بازدید در کدام بخش‌ها و تا چه اندازه بوده گفتند که در بخش‌های مبتلایان حتی در بخش‌هایی که افراد خیلی بدحال هم بستری هستند، این بازدید صورت گرفته است؛ ممکن است فرد خودش نگیرد، ولی امکان انتقال آن وجود دارد.
 
پس از این سخنان، شخص رییس جمهوری نیز در جلسه امروز هیات دولت با اشاره‌ای تلویحی به این ماجرا گفت: همه مردم و همه مسئولان بدون استثنا باید پروتکل‌های بهداشتی را مراعات کنند. اگر این را زیر پا بگذاریم و به آن اهمیت ندهیم - که عقل و شرع و قانون هم به ما این را می‌گوید - آسیب می‌بینیم.
 
وی افزود: اگر رشد فرهنگی و اجتماعی پایین آید و به قانون و مقررات بی‌توجهی کنیم آن وقت به مشکل می‌خوریم و گرفتار می‌شویم. من هرجا که شک داشتم و نمی‌دانستم چگونه عمل کنم از ستاد مقابله با کرونا پرسیدم که فلان جلسه را بگذاریم یا نه؟ این کار را انجام دهم یا نه؟ این را پرسیدم و هرچه که پاسخ دادند را عمل کردم. این وظیفه شرعی، قانونی و عقلانی ماست.
 
رییس جمهور در سخنانی که رسانه‌ها آن را واکنش به کنایه دستیار سیاسی رییس مجلس به وی در پی لغو جلسه سران قوا توصیف کردند، تصریح کرد: کسی نمی‌تواند برود در مسیل بایستد، در حالی که صدای سیل را هم می‌شنود و بعد بگوید می‌ترسی که وسط رودخانه بایستی؟ من نمی‌ترسم. خب نترس بایست تا آب بیاید و ببردت! یا زلزله دارد تکان می‌دهد می‌گوید می‌ترسی که زیر این سقف بایستی؟ من نمی‌ترسم و می‌ایستم. خب بایست سقف می‌ریزد روی سرت!
 
ماجرا از آنجا شروع شد که به دنبال واکنش توییتری علیرضا معزی، معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهوری که با انتقاد از حضور رئیس مجلس در بخش کرونای یکی از بیمارستان‌های تهران گفت: «کوچک شمردن پروتکل‌ها با هر انگیزه‌ای، عادی‌سازی نقض آنهاست. حضور در بخش بیماران بدحال و به همراه بردن خبرنگار و دوربین نشانه ایستادن در کنار مردم نیست، پیامی خطرناک برای سلامت عمومی است.» محمدسعید احدیان، دستیار سیاسی و رسانه‌ای رئیس مجلس نیز با انتشار فیلمی از سخنان آیت‌الله بهشتی در توییتر نوشت: «آقای معزی سخنان شهید بهشتی را برای رئیس جمهور پخش کنید، شاید فرجی شد. برگردید به آن دوران که رئیس جمهور در خط مقدم جبهه بود.»
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
پربحث ترین ها
امروز جمعه ۱۰ بهمن
امروز جمعه ۱۰ بهمن
امروز جمعه ۱۰ بهمن
امروز جمعه ۱۰ بهمن
پرطرفدارترین ها