تیتر امروز

شهرنویی‌ها! واژه‌ای که در «جدال قالیبافی‌ها و صبح‌ ایرانی‌ها» به کار رفت
«دیدارنیوز» آخرین اختلافات پساانتخاباتی اصولگرا‌ها را بررسی می‌کند:

شهرنویی‌ها! واژه‌ای که در «جدال قالیبافی‌ها و صبح‌ ایرانی‌ها» به کار رفت

جدال اصولگراها در فضای پساانتخاباتی همچنان ادامه دارد و بنا به گفته دبیرکل صبح ایران، قالیبافی‌‎ها از هر فرصتی استفاده می‌‎کنند تا آنها را تخریب کنند.
رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...
رفتار دوگانه با «زاکانی» و «نجفی»!
«دیدارنیوز» در گفت‌وگو با «نژادبهرام» خلاء شفافیت در شهرداری تهران را بررسی می‌کند:

رفتار دوگانه با «زاکانی» و «نجفی»!

یک سیاستمدار در واکنش به قرارداد مبهم شهرداری معتقد است که اگر نیروهای اصلاح‌طلب در راس مدیریت شهری بودند، رسانه‌های مخالف خیلی جدی به موضوع ورود می‌کردند.

جاسوسی انگلیس و فرانسه از کاربران مشروط شد

طبق حکم دادگاه عالی اتحادیه اروپا، جاسوسان انگلیسی و فرانسوی در صورتی می توانند به اطلاعات شخصی کاربران اینترنت و تلفن همراه دسترسی پیدا کنند که تهدید جدی برای امنیت ملی وجود داشته باشد.

کد خبر: ۷۲۹۴۴
۰۸:۱۹ - ۱۶ مهر ۱۳۹۹
دیدارنیوز ـ در حکمی که مورد استقبال مدافعان حقوق شهروندی قرار گرفت، دیوان عالی اتحادیه اروپا در لوکزامبورگ اعلام کرد قوانین این بلوک اقدامات گسترده ای که اپراتورهای تلفن همراه و اینترنت را وادار می کنند انتقال کلی و بی رویه یا نگهداری ترافیک اطلاعات و محل دیتای کاربران را انجام دهند، ممنوع می کند. با این حال در وضعیتی که یک کشور عضو اتحادیه اروپا با تهدید جدی برای امنیت ملی مواجه است، دولت می تواند الزامات مربوط به تضمین محرمانگی ارتباطات الکترونیکی را کنار بگذارد.
 
دو گروه مدافع حقوق شهروندی در شکایتهای جداگانه ای، اقدامات دولت انگلیس و فرانسه را نقض حقوق اساسی شمرده و در دیوان عالی به چالش کشیده بودند.
 
حکم اخیر دیوان عالی جدیدترین پرونده در مجموعه پرونده هایی است که هدف آنها محدود کردن حق مقامات برای جاسوسی از شهروندان بوده است. بر اساس حکمی که در سال ۲۰۱۴ از سوی دیوان عالی اتحادیه اروپا صادر شد، مقرراتی که شرکتهای اینترنت و تلفن را ملزم می کردند مجموعه گسترده ای از اطلاعات مشترکانشان را نگه دارند، لغو شدند.
 
پرونده سال ۲۰۱۴ زمینه را برای سالها چالش مقررات مذکور از جمله مقررات انگلیس در زمینه نگهداری دیتا که قضات اتحادیه اروپا علیه آن رای دادند، فراهم کرد. این احکام نگرانیهایی را در میان کشورهای عضو اتحادیه اروپا در مورد محروم شدن مقامات از یک قدرت مهم برای حفظ امنیت ملی و مبارزه با تروریسم برانگیخت.
 
دادگاههای ملی در انگلیس، بلژیک و فرانسه که به دنبال دستورالعمل قضات اتحادیه اروپا بودند، اکنون ممکن است تصمیمات الزام آور دادگاه اتحادیه اروپا را در قضاوتهای نهایی هر کدام از این پرونده ها اعمال کنند.
 
بر اساس گزارش بلومبرگ، اگرچه انگلیس از اتحادیه اروپا جدا شده است، ولی تا زمانی که دوره گذر تا پایان سال تمام نشده است، مشمول احکام دیوان عالی این بلوک می شود.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی