تیتر امروز

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

ترامپ: در روزهای آینده آزمون واقعی در پیش است

رئیس‌جمهوری آمریکا عصر شنبه از بیمارستانی که در آن بستری است، گفت که حالش "خیلی بهتر" است اما چند روز آینده "آزمون واقعی" در درمان کووید-۱۹ خواهد بود.

کد خبر: ۷۲۷۱۶
۰۸:۵۷ - ۱۳ مهر ۱۳۹۹
ترامپ: در روزهای آینده آزمون واقعی در پیش است
 
دیدارنیوز - به نقل از خبرگزاری رویترز، این اظهارات دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا بعد از پیام‌های متناقض کاخ سفید در رابطه با شرایط او مطرح شدند.

ترامپ در ویدیویی چهار دقیقه‌ای که در توییتر منتشر کرد، خسته به نظر می‌رسید. او پشت میزی مقابل پرچم آمریکا نشسته بود، گفت: در ابتدا که به مرکز درمانی والتر رید رسیدم حال خیلی خوبی نداشتم. فکر می‌کنم که ظرف چند روز آتی، آزمون واقعی باشد، بنابراین باید ببینیم ظرف چند روز آتی چه اتفاقاتی رخ می‌دهد.

این اظهارات ساعاتی پس از ارزیابی‌های مختلف و متفاوت از وضعیت جسمانی او از سوی مقام‌های دولتی منتشر شد که نشان نداد وخامت حال او چقدر است. ترامپ شامگاه پنج‌شنبه از ابتلای خود به کووید-۱۹ خبر داد و از آن زمان تاکنون، ۱۱ تن از کسانی که در روز مناظره انتخاباتی او با جو بایدن حضور داشتند، تست کرونای مثبت داشته‌اند.

صبح شنبه تیمی از پزشکان کاخ سفید گفتند که وضعیت ترامپ رو به بهبود است و او از بازگشت به کاخ سفید صحبت می‌کند. یکی از پزشکان گفت، ترامپ به آنها گفته است که "فکر می‌کنم امروز بتوانم از اینجا بیرون بروم."

چند دقیقه پس از آن، مارک میدوز، رئیس کارکنان کاخ سفید به خبرنگاران گفت حال رئیس‌جمهوری آمریکا در ۲۴ ساعت گذشته نگران‌کننده بود و ۴۸ ساعت آتی به لحاظ درمانی او بسیار حائز اهمیت است. او گفت: ما هنوز در مسیر روشنی به سمت بهبود کامل او نیستیم.
ترامپ در ویدیویی چهار دقیقه‌ای خود از پزشکان و پرستاران در مرکز پزشکی والتر رید، واقع در نزدیکی واشنگتن قدردانی کرد. به علاوه او گفت "فکر می‌کنم به زودی بازخواهم گشت تا مبارزات اتنخاباتی را به سرانجام برسانم." او از همه کسانی که در آمریکا و جهان برای او آرزوی سلامتی کرده‌اند، سپاسگزاری کرد.

از طرف دیگر دموکرات‌ها نسبت به اطلاعاتی که دولت ارائه می‌کند، ابراز تردید می‌کنند. چاک شومر، رهبر اقلیت دموکرات سنا در توییتر نوشت: "در مورد مساله‌ای به اهمیت سلامت رئیس جمهور، ما نمی‌توانیم دروغ‌ها و بی‌کفایتی این دولت را تحمل کنیم. نیازمند حقیقت هستیم."

در همین حال دکتر شان کانلی، پزشک رئیس‌جمهوری آمریکا شامگاه شنبه اعلام کرد، دونالد ترامپ دیگر تب ندارد و بهتر است اما هنوز خطر دور نشده است. او گفت: ترامپ بیشتر عصر شنبه را کار کرد و درون سوئیت خودش بدون هیچ مشکلی رفت و آمد می‌کرد.
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر