تیتر امروز

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...

پرسپولیس ـ پاختاکور، وقت انتقام رسید

پرسپولیس امشب  در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا به مصاف پاختاکور ازبکستان می‌رود و امیدوار است با برتری مقابل حریف ازبک انتقام شکست سال گذشته را از این حریف بگیرد.

کد خبر: ۷۲۴۹۹
۱۳:۳۰ - ۰۹ مهر ۱۳۹۹
پرسپولیس ـ پاختاکور، وقت انتقام رسید
 
دیدارنیوز – بابک مجیدی: مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا در غرب قاره کهن، امروز با بازی دو تیم عربستانی النصر و الاهلی شروع می‌شود و در آخرین بازی نیز  پرسپولیس نماینده ایران در دیداری حساس و انتقام‌گونه به مصاف پاختاکور ازبکستان می‌رود.

سرخ‌پوشان پایتخت بعد از پیروزی دلچسب و حماسی برابر السد قطر، حالا با انگیزه‌ای فراوان به دیدار پاختاکور ازبکستان می‌رود. سرخ‌ها در این دیدار سیامک نعمتی را به دلیل اخراج در دیدار با السد در اختیار ندارند و با بازگشت مهدی شیری از مصدومیت امیدوار هستند تا غیبت سیامک در این بازی احساس نشود.

از آن طرف پاختاکور بعد از حذف استقلال دیگر نماینده ایران، بعد از ۱۱ سال به این مرحله رسیده، امیدوار است با شکست دیگر نماینده ایران به نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا راه پیدا کند. پاختاکور در این بازی محروم و مصدومی ندارد و همه نفرات اصلی خود را در اختیار دارد.

این بازی یادآور دو دیدار فصل گذشته دو تیم در مرحله گروهی هم است. پرسپولیس در مرحله گروهی پارسال با توجه به اینکه هنوز برانکو ایوانکوویچ را در اختیار داشت، اما برابر حریف ازبک کاری از پیش نبرد و در دو دیدار رفت و برگشت، یک باخت و مساوی متحمل شد. البته در دیداری که در تهران انجام شد و به تساوی انجامید، گل پاختاکور در شرایط کاملا آفساید به ثمر رسید.
ناگفته نماند قاضی دیدار امشب همان داور مسابقه فصل قبل در تهران است و بازی امشب را هم سوت خواهد زد. بنابراین می‌توان گفت روز انتقام برای سرخ پوشان فرا رسیده است.
 
پرسپولیس – پاختاکور زمان انتقام رسید

پرسپولیس همانند دیدار‌های گذشته با ترکیب حامد لک، شجاع خلیل زاده، محمدحسین کنعانی‌زادگان، مهدی شیری، سعید آقایی، میلاد سرلک، احمد نورالهی، بشار رسن، وحید امیری، احسان پهلوان و عیسی آل کثیر استفاده خواهد کرد. در ضمن میلاد سرلک، و عیسی آل کثیر باید مراقب باشند در این دیدار کارت زرد نگیرند در صورت گرفتن کارت زرد بازی بعدی در مرحله نیمه نهایی را از دست خواهند داد.

در طرف مقابل نیز پاختاکور به احتمال بسیار از ترکیب الدوربک سویونف، علی جان‌اف، اسماعیلوف، کریمتس، سیفی‌اف، خامروبکوف، سوبریخوزکائف، خامداموف، چران، ماشاریپوف، دردیوک استفاده خواهد کرد.

پرسپولیس از ۵ بازی اخیر خود ۴ برد و یک شکست را متحمل شده و پاختاکور هم در ۵ دیدار اخیر خود صاحب ۲ برد ۲ مساوی و یک شکست شده است.

پرسپولیس از لحاظ آماری تا قبل از این بازی، ۸۳% پاس سالم داده است. در هر بازی متوسط ۷.۶ موقعیت گلزنی ایجاده کرده، مالکیت توپ و میدان هم به ۵۶% می‌رسد و در نبرد‌های نفر به نفر ۴۸ بار در هربازی به پیروزی رسیده، میانگین شوت در هرمسابقه ۲۴ شوت بوده و آمار گلزنی در هربازی ۱.۳ است.
 
پرسپولیس – پاختاکور زمان انتقام رسید

در طرف دیگر پاختاکور ازبکستان در هر بازی ۸۲% مالکیت بازی را در اختیار داشته است، در موقعیت‌های بازی عملکرد بهتری نسبت به پرسپولیس داشتند و در هربازی ۸.۷ بار موقعیت گلزنی ایجاد کردند، مالکیت توپ در هربازی به ۵۷% می‌رسد، در نبرد‌های نفر به نفر ۴۹ بار موفق عمل کردند در آمار شوت به سمت دروازه، همانند پرسپولیس ۲۴ بار به چارچوب دروازه‌ها شوت زدند و آمار گلزنی در هربازی هم شباهت به پرسپولیس دارد و آن‌ها هم ۱.۳ در هر بازی را به ثمر رساندند.
 
پرسپولیس – پاختاکور زمان انتقام رسید
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر