تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.

واکنش سعدالحریری به استعفای دولت و شکست مکرون

نخست‌وزیر سابق لبنان از استعفای نخست‌وزیر مکلف این کشور و شکست ابتکارعمل رئیس جمهوری فرانسه ابراز تاسف کرد. در همین حال رئیس پارلمان و رئیس جمهوری این کشور نیز بر پایبندی خود به ابتکار عمل مذکور تأکید کردند.

کد خبر: ۷۲۲۲۰
۱۹:۴۰ - ۰۵ مهر ۱۳۹۹
واکنش سعدالحریری به استعفای دولت و شکست مکرون
 
دیدارنیوز - خبرگزاری اسپوتنیک، به دنبال استعفای مصطفی ادیب، نخست‌وزیر مکلف لبنان از تشکیل دولت جدید، سعد حریری، نخست‌وزیر سابق این کشور از این اتفاق و شکست ابتکارعمل امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه ابراز تاسف کرد.
 
وی در توییتی در این باره نوشت: کسانی که امروز شکست ابتکارعمل فرانسه برای سوق دادن رهبران لبنان به سمت تشکیل دولت جدید را جشن می‌گیرند به دلیل از دست دادن این فرصت پشیمان خواهند شد.

این در حالی است که نبیه بری، رئیس پارلمان و میشل عون، رئیس جمهوری لبنان بر پایبندی خود به ابتکارعمل امانوئل ماکرون تأکید کردند.

ریاست جمهوری لبنان در بیانیه‌ای در این باره تأکید کرد: میشل عون استعفای ادیب را پذیرفت و از تلاش‌های او برای تشکیل دولت لبنان تشکر و قدردانی کرد و دو طرف در دیدار امروز مشکلات موجود در مسیر تشکیل دولت را بررسی کردند.
در این بیانیه آمده است: میشل عون بر تداوم و حمایت از ابتکار عمل ماکرون طبق اصول اعلام شده از سوی وی تأکید میکند.

نبیه بری هم در سخنانی در واکنش به استعفای ادیب بر پایبندی به ابتکار عمل ماکرون برای تشکیل دولت جدید لبنان تأکید کرد و گفت: هیچ طرفی به اندازه پایبندی ما به ابتکار عمل فرانسه به آن متعهد نیست.

وی افزود: روح و ماهیت این ابتکار عمل، اصلاحات است و دولت ابزاری است که باید این اصلاحات را پس از تصویب اجرا کند و من معتقدم که همه فراکسیون‌ها موافق اصلاحات هستند.

در همین راستا، هیئت سیاسی جریان آزاد ملی لبنان نیز در بیانیه‌ای بر پایبندی به ابتکار عمل فرانسه و تسریع در روند تعیین یک فرد برای تشکیل دولت جدید لبنان تأکید کرد.

هیئت سیاسی جریان آزاد ملی لبنان در این بیانیه از ماکرون خواست که این ابتکار عمل را بر اساس اصول اصلی آن برای تشکیل یک دولت قادر به انجام اصلاحات ادامه دهد.

جریان آزاد ملی در ادامه از تلاش مصطفی ادیب برای تشکیل دولت لبنان تشکر تاکید کرد که این جریان ماموریت وی را تسهیل کرد و هیچ شرط و خواسته‌ای را در مقابل وی قرار نداد.

در این بیانیه آمده است: امروز زمان تسهیل روند تشکیل دولت است نه تحمیل شروط غیر قانونی جدید. ما اکنون نیازمند گفت‌وگو با سعه صدر هستیم که در آن هیچ طرفی برای دیگران شروطی را وضع نکند.

مصطفی ادیب، نخست وزیر لبنان امروز از تشکیل دولت لبنان استعفا داد؛ اقدامی که می‌تواند لبنان را وارد وضعیت جدیدی از بحران سیاسی کند.

وی در سخنرانی کوتاهی از کاخ بعبدا گفت: می‌روم از مردم لبنان عذرخواهی کنم.
ادیب افزود: طرح فرانسه باید ادامه یابد زیرا بیانگر نیت صادقانه فرانسه است.




ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير