تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

آمار تخلفات مدارس غیر دولتی اعلام شد

۱۴۰ گزارش مردمی از تخلفات مدارس غیردولتی رسیده است که عمده این شکایات به مساله شهریه اختصاص دارد.

کد خبر: ۷۲۱۷
۰۸:۴۴ - ۲۵ مرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز ـ شهریه مدارس غیردولتی از جمله موضوعات و چالش‌های خانواده‌ها در فصل ثبت نام مدارس است و اغلب آنها از دریافت شهریه‌های بالا و غیرمتعارف گلایه دارند.

 وزارت آموزش و پرورش هر ساله سقف و کف شهریه مدارس را اعلام می‌کنند و مدارس موظف هستند میزان شهریه را در تابلوهایی جلوی دید اولیاء نصب کنند. هرچند سازمان مدارس غیردولتی مدتی است شهریه مدارس را بر اساس چند شاخص از جمله قیمت تمام شده و خدمات ارائه شده در مدارس تعیین و اعلام می‌کند و برای اولین بار اپلیکیشنی را راه‌اندازی کرده که امکان استعلام شهریه مدارس را فراهم می‌کند اما همچنان مدارسی هستند که بدون توجه به قوانین اقدام به اخذ شهریه اضافه از والدین می‌کنند که این مسئله خود باعث بروز بی اعتمادی و گلایه والدین از ضعف نظارت آموزش و پرورش بر عملکرد نظارتی وزارت آموزش  و پرورش شده است.

مجتبی زینی‌وند درباره روند تعیین شهریه و نحوه نظارت بر عملکرد مدارس غیردولتی در ایام ثبت نام اظهار کرد: بر اساس ماده ۱۵ و ۱۶ قانون تاسیس مراکز و مدارس غیردولتی، وزارت آموزش و پرورش مکلف است شاخص‌های الگوی شهریه را تدوین و بر اساس آن میزان شهریه را مشخص کند. میزان شهریه هر مدرسه بر اساس هفت سرفصل و طی ۱۳ مرحله فرایندی، متناسب با هزینه تمام شده هر مدرسه و عملکرد آن مشخص می‌شود.

وی افزود: شهریه مدارس متناسب با برنامه‌ها، فضا و تجهیزات با یکدیگر متفاوت است. ما میزان شهریه را در سامانه مربوط برای هر مدرسه درج کرده‌ایم، ضمن آنکه از طریق اپلیکیشن میزان استعلام نیز می‌توان شهریه مدارس غیردولتی را مشاهده کرد.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه شهریه مدارس غیردولتی از یک میلیون  و ۲۰۰ هزار تومان در تهران شروع و به ۱۲ میلیون تومان می‌رسد که به جز پایه دوازدهم و فوق برنامه‌های خارج از شهریه مصوب است اظهار کرد: اینکه برخی مدراس پکیجی از خدمات مختلف را ارائه و مبالغ بالاتری از نرخ مصوب دریافت می‌کنند را به هیچ عنوان قبول نداریم.

زینی وند ادامه داد: امسال در تعیین الگوی شهریه کار بزرگی انجام دادیم و هزینه تمام شده را تحت عنوان شهریه مشخص کردیم که این الگو در قالب سامانه ای انجام شده است. نظارت ما امسال بر مدارس سختگیرانه است و بستر لازم را برای نظارت ایجاد کرده‌ایم. ناظران میدانی را برای اولین بار در استان‌ها مستقر کردیم که برای آنها سامانه نرم افزاری تدوین شده که به صورت آنلاین مشکلات مدارس را در حین بازرسی گزارش می‌کنند و ما در لحظه پیگیری می‌کنیم.

وی افزود: امسال سعی کردیم از طریق سامانه ثبت شکایات مردمی نیز  نظارت کنیم. ۱۴۰ مورد در یک ماه گذشته شکایت از مردم به ما رسید که تیم بازرسی به مدارس رفته و بررسی کردند. تخلف ۳۱ مدرسه محرز شد که پرونده آنها به شورای نظارت تهران ارجاع شده است. ۱۴ مورد از این مدارس که مردم گزارش داده بودند اقدام به دریافت شهریه اضافی کرده بودند. در این ۱۴ مدرسه ناظر مستقر می‌شود. در هشت مدرسه دیگر هم ناظر مستقر شده بود و به اولیاء پیامک دادیم که بیایند و شهریه اضافی را پس بگیرند.


ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها