تیتر امروز

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد ژئوپولیتیک

عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ عبدالرضا فرجی‌راد، استاد ژئوپولیتیک و دیپلمات با سابقه وزارت امور خارجه رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از مذاکره با آمریکا، وضعیت توان هسته‌ای...

مکرون: بر سر بازگردانی تحریم‌ها علیه ایران با آمریکا سازش نمی‌کنیم

رئیس جمهور فرانسه در سخنرانی در سازمان ملل با بیان کردن این که اقدام واشنگتن به بازگردانی تحریم‌ها علیه ایران موجب کارشکنی در شورای امنیت می‌شود، گفت: فرانسه بر سر این موضوع سازش نخواهد کرد.

کد خبر: ۷۱۹۸۶
۰۹:۵۷ - ۰۲ مهر ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ به نقل از خبرگزاری فرانس ۲۴، امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه روز سه‌شنبه گفت که اروپا بر سر اقدام واشنگتن به بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران با آمریکا سازش نخواهد کرد و هشدار داد که این بازگردانی تحریم‌ها می‌تواند موجب کارشکنی شورای امنیت و افزایش تنش‌های منطقه شود. 
 
مکرون سیاست «فشار حداکثری» دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا را مورد انتقاد قرار داده و گفت که این رویکرد نتوانسته است آنچه مداخله ایران در منطقه عنوان کرد را متوقف کند یا اطمینان حاصل کند که به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت. 
 
مکرون که در هفتاد و پنجمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل به صورت ویدیویی سخنرانی می‌کرد، در این باره بیان کرد: ما بر سر فعال کردن مکانیسمی که آمریکا پس از خروج از توافق هسته‌ای در جایگاه فعال کردن آن قرار ندارد، سازش نمی‌کنیم. این موجب کارشکنی در اتحاد شورای امنیت و تمامیت تصمیم‌های آن خواهد شد و باعث ایجاد خطر تنش‌های بیشتر در منطقه خواهد شد. 
 
او افزود که چارچوب‌های اضافه‌ای برای کنار آمدن موثر با برنامه هسته‌ای لازم بود و باید «ظرفیت تکمیل» توافق هسته‌ای وجود می‌داشت. 
 
مکرون ادامه داد: این‌ها تضمین می‌کرد که ما بتوانیم به برنامه موشکی ایران و ثبات زدایی آن در منطقه پاسخ دهیم. 
 
رئیس جمهور فرانسه تاکید کرد که این کشور به همراه انگلیس و آلمان درخواستشان برای «اجرای کامل» توافق هسته‌ای ایران را ادامه می‌دهند. 
 
او در آخر اظهار کرد که آن‌ها آن‌چه «تخطی‌های انجام شده توسط ایران» می‌خواند را نخواهند پذیرفت. 
 
بر اساس این گزارش، اظهارات مکرون در پی این مطرح می‌شود که دولت آمریکا اخیرا مدعی شد روند بازگشت تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران را آغاز کرده است. 
 
این در حالی است که کشور‌های عضو برجام و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بیان کرده اند آمریکا به دلیل خروج از توافق هسته‌ای در سال ۲۰۱۸ از جایگاه حقوقی بازگردانی این تحریم‌ها علیه ایران برخوردار نیست.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر