تیتر امروز

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...

فرانس ۲۴: جانشینی قاضی متوفی دیوان عالی آمریکا مسئله‌ای حساس است

شبکه فرانس ۲۴ گزارش داد جانشینی قاضی متوفی دیوان عالی آمریکا در آستانه انتخابات این کشور مسئله‌ای بسیار حساس است که می‌تواند توازن سیاسی دیوان عالی را تغییر دهد.

کد خبر: ۷۱۶۲۳
۱۰:۳۱ - ۲۹ شهريور ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ شبکه تلویزیونی فرانس ۲۴ گزارش داد جانشینی روث بیدر گینزبرگ، قاضی متوفی دیوان عالی آمریکا، مسئله‌ای حساس و اساسی محسوب می‌شود. این مسئله می‌تواند توازن سیاسی دیوان عالی را تغییر دهد. این موضوعی بسیار جنجالی پیش از انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر است.
 
 خبرنگار این شبکه در واشنگتن گفت: در واقع مرگ روث بیدر گینزبرگ قاضی دیوان عالی آمریکا به دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، فرصت می‌دهد تا فردی محافظه‌کار را به عنوان جانشین وی انتخاب کند. بنابر اعلام منابع نزدیک به رئیس جمهور آمریکا، وی قصد دارد در روز‌های آینده جانشین روث بیدر گینزبرگ را منصوب کند. اطرافیان ترامپ می‌گویند به طور قطع وی چنین کاری خواهد کرد و برای این کار می‌تواند روی حمایت اکثریت جمهوری‌خواه سنا حساب کند.
 
او افزود: به طور قطع جمهوری‌خواهان هرچه در توان دارند انجام خواهند داد تا در سریعترین زمان قاضی جدیدی را منصوب کنند. بدیهی است که این کار و انتصاب یک قاضی محافظه‌کار رای دهندگان را به شدت هیجان زده خواهد کرد. به این ترتیب ۶ قاضی محافظه کار در برابر ۳ قاضی ترقی خواه در دیوان عالی حضور خواهند شد.
 
در شرایط عادی دو تا سه ماه برای انتصاب یک قاضی زمان مورد نیاز است. دموکرات‌ها خواستار موکول شدن این انتصاب به پس از انتخابات ریاست جمهوری هستند. مرگ این قاضی ترقی خواه درست پیش از انتخابات ریاست جمهوری دموکرات‌ها را به شدت نگران کرده است. از دیدگاه آنان این یک فاجعه است.
 
همه به یاد دارند که میچ مک‌کانل، رهبر اکثریت جمهوری‌خواه، در سنای آمریکا در سال ۲۰۱۶ زمانی که باراک اوباما، رئیس جمهور سابق آمریکا، قصد داشت یک قاضی ترقی‌خواه را در دیوان عالی منصوب کند با این اقدام مخالفت کرد و گفت نمی‌توان این کار را در سال انتخابات انجام داد. حالا بسیاری منتظرند که ببینند آیا مک‌کانل با انتصاب قاضی جدید در سال انتخاباتی موافقت خواهد کرد یا نه؟
 
شبکه رادیویی ان‌پی‌آر اعلام کرد روث بیدر گینزبرگ چند روز پیش از مرگ بیانیه‌ای را از طریق نوه خود نوشت که طبق آن امیدوار بود جانشین وی پیش از انتخابات ریاست جمهوری تعیین نشود.
 
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی