تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.

صعود دوباره مبتلایان روزانه کرونا/ مرگ ۱۴۴ تن طی شبانه روز گذشته

سخنگوی وزارت بهداشت از صعود دوباره مبتلایان روزانه کرونا و مرگ ۱۴۴ تن طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

کد خبر: ۷۱۶۰۰
۱۴:۳۷ - ۲۸ شهريور ۱۳۹۹
صعود دوباره مبتلایان روزانه کرونا/ مرگ ۱۴۴ تن طی شبانه روز گذشته
 
دیدارنیوز - دکتر سیما سادات لاری با بیان اینکه از دیروز تا امروز (۲۸ شهریور ۱۳۹۹) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۰۴۹  بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد گفت که ۱۵۹۳ نفر از آنها بستری شدند.

به گفته وی، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۴۱۶ هزار و ۱۹۸ نفر رسید.

سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۴۴ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۲۳ هزار و ۹۵۲ نفر رسید اظهار کرد: خوشبختانه تا کنون ۳۵۵ هزار و ۵۰۵ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

لاری افزود: ۳۸۶۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

۲۸ استان در وضعیت قرمز و هشدار 

وی ضمن بیان اینکه تا کنون سه میلیون و ۶۹۱ هزار و ۳۹۹ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است عنوان کرد: بر اساس آخرین اطلاعات کرونا در کشور، استانهای تهران، مازندران، گیلان، قم، اصفهان، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، کرمان، خراسان شمالی، سمنان، یزد، زنجان و قزوین در وضعیت قرمز قرار دارند.

لاری تاکید کرد: همچنین استانهای آذربایجان غربی، البرز، فارس، لرستان، هرمزگان، اردبیل، بوشهر، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان جنوبی، مرکزی، ایلام، چهارمحال و بختیاری، گلستان و خوزستان در وضعیت هشدار قرار دارند.

مرگ ۹۵۰ هزار نفر در جهان 
لاری در ضمن اشاره به آمار ابتلا به ویروس کووید ۱۹ در جهان گفت: شمار مبتلایان ویروس کرونا در جهان از مرز ۳۰ میلیون نفر گذشته است و تاکنون بیش از ۹۵۰ هزار نفر در جهان جان خود را در اثر ابتلا به این بیماری از دست داده‌اند.

وی با اشاره به اینکه همه‌گیری این ویروس در جهان همچنان رو به شتاب است، تصریح کرد: فراموش نکنیم که رعایت بهداشت فردی، فاصله‌گذاری و استفاده از ماسک مهمترین اصل حفاطت از خود در برابر این ویروس است.

سخنگوی وزارت بهداشت در پایان اظهار کرد: امیدواریم با رعایت این اصول و خودداری از حضور درهرگونه تجمع غیر ضروری گام‌های موثری در جهت کنترل این بیماری در کشور برداریم.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی