تیتر امروز

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

منصوریان سرمربی تراکتور شد

علیرضا منصوریان با قراردادی سه ساله به تراکتور پیوست و هدایت این تیم تبریزی را برعهده گرفت.

کد خبر: ۷۱۵۶۵
۱۳:۲۹ - ۲۷ شهريور ۱۳۹۹
منصوریان سرمربی تراکتور شد
 
دیدارنیوز - ۴۸ ساعت پس از شایعات درباره سرمربیگری علیرضا منصوریان در تراکتور، سرانجام تراکتوری ها تصمیم گرفتند که از سرمربی جدید خود رونمایی کنند و هدایت تیم تبریزی را به منصوریان بدهند.
 
منصوریان ۴۸ ساله در حالی به عنوان سرمربی تراکتور معرفی می‌شود که به نظر می‌رسد او با تی تی ها روز گذشته به توافق رسیده بود و حالا به عنوان جانشین ساکت الهامی، روی نیمکت تراکتور خواهد نشست.
 
در تصویری که تراکتوری ها از عقد قرارداد با منصوریان منتشر کرده‌اند، میرمعصوم سهرابی نژاد مدیرعامل و عباس الیاسی عضو هیئت مدیره این باشگاه در کنار منصوریان دیده می‌شوند و باتوجه به حضور محمدرضا زنوزی در خارج از کشور، خبری از مالک باشگاه تراکتور نیست.
 
منصوریان سرمربی تراکتور شد

سرمربی سابق استقلال در این سال ها به ترتیب سرمربیگری تیم های پاس همدان، نفت تهران، استقلال تهران و ذوب آهن را برعهده داشت و توانست با دو تیم تهرانی به نتایج قابل توجهی دست پیدا کند.
 
او در حالی جانشین الهامی می‌شود که تراکتور سهمیه مستقیم لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۱ را به دست آورده و منصوریان فرصت حضور دوباره در لیگ قهرمانان را هم خواهد داشت.
 
با انتخاب سرمربی، حالا تی تی های شهر تبریز هم فعالیت نقل و انتقالاتی خود برای جذب بازیکن را آغاز خواهند کرد و باید دید که منصوریان درخواست خرید چه بازیکنانی را خواهد داشت و چه کسانی جذب تیم او خواهند شد.
 
تراکتور که در این سال ها همیشه با سرمربیان خارجی کار را آغاز کرده، باتوجه به منع خرید خارجی ملزم به انتخاب مربی از بازار داخلی بود و مذاکراتی را هم با نفراتی چون علی دایی انجام داده بودند اما در نهایت تصمیم گرفتند که منصوریان ۴۸ ساله را بر مسند هدایت تیم خود قرار دهند.
 
قرارداد منصوریان با تراکتور سه ساله خواهد بود و او تا پایان فصل ۱۴۰۲-۱۴۰۳ با نماینده فوتبال تبریز قرارداد خواهد داشت.
 
محمد خرمگاه، علی دهفان و علی مهاجر دستیارانی هستند که منصوریان با خود به تراکتور می‌برد. همچنین دینکا آلین مربی رومانیایی به عنوان مربی گلرها در تیم باقی خواهد ماند و دو دستیار بومی نیز از سوی باشگاه انتخاب خواهند شد. این در حالی است که در صورت موافقت سازمان لیگ، بدنساز برزیلی به جمع کادرفنی تی تی ها اضافه می‌شود.
 
منبع: ورزش 3
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر