تیتر امروز

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی

این صد و چهلمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...

عراق رسماً از پذیرش زائر خارجی در اربعین عذرخواهی کرد/ مردم به مرز‌ها نروند

دبیر ستاد مرکزی اربعین با بیان اینکه عراق رسماً از پذیرش زائر خارجی در اربعین عذرخواهی کرد، گفت: از مردم می‎خواهیم با توجه به بسته بودن مرز‌ها و نپذیرفتن زائر خارجی از سوی عراق در اربعین، به سمت مرز‌های عراق حرکت نکنند.

کد خبر: ۷۱۴۰۶
۱۲:۱۶ - ۲۵ شهريور ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ پیگیری وضعیت اربعین و روشن شدن تکلیف عاشقان حسینی یکی از موضوعاتی است که با نزدیک شدن به ایام اربعین از سوی مردم در سامانه «فارس من» مورد مطالبه قرار گرفته است. (اینجا، اینجا و اینجا بخوانید)
 
احمد محمدی‌فر، دبیر ستاد مرکزی اربعین حسینی در گفتگو با خبرنگار حج و زیارت خبرگزاری فارس با بیان اینکه مرز‌ها از سوی کشور عراق بسته شده است، اظهار داشت: پس از شیوع کرونا، عراق مرز‌های خود را بست و همچنان نیز مرز‌های این کشور بسته است. هیچ زائری به عراق اعزام نمی‌شود و مراودات اقتصادی نیز با محدودیت‌های خاص در حال انجام است.
 
وی با بیان اینکه وضعیت اربعین به صورت قطعی و رسمی مشخص شد، افزود: دولت عراق رسماً از پذیرش زائر خارجی برای پیاده‌روی اربعین عذرخواهی کرد و به این ترتیب پرونده اربعین بسته شده و مرز‌های این کشور نیز به روی زوار باز نخواهد شد.
 
محمدی‌فر درباره حرکت برخی از عاشقان حسینی به سوی مرز‌ها گفت: تردد زوار از مرز‌ها میسر نیست و با توجه به موج سوم کرونا، برپایی هرگونه راهپیمایی و تجمع و همچنین حرکت به سوی مرز‌ها ممنوع است. علاوه بر این، عراق هم مجوزی برای ورود به این کشور صادر نکرده است و زائری برای حماسه اربعین از کشور‌های دیگر نمی‌پذیرد.
 
دبیر ستاد مرکزی اربعین در پایان از مردم خواست که با توجه به بسته بودن مرز‌ها و نپذیرفتن زائر خارجی از سوی عراق، به سمت مرز‌ها نروند.
 
به گزارش فارس، بسیاری از عاشقان حسینی همچنان برای بازگشایی مرز‌ها امیدوارند که با اعلام ستاد مرکزی اربعین اربعین امسال به دلیل شیوع کرونا طرف عراقی زائر خارجی نمی‌پذیرد و همانطور که ایرج مسجدی، سفیر ایران در بغداد مطرح کرد برخی با اهداف خاص در حال ترغیب مردم برای حرکت به سمت مرز‌ها هستند که عاشقان حسینی باید هوشیار باشند.
 
منبع: فارس
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر