تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

پوتین یک وام نجات‌بخش ۱.۵ میلیارد دلاری به رهبر بلاروس بخشید

رئیس جمهور روسیه به نشانه حمایت از همتای بلاروسی خود یک وام ۱.۵ میلیارد دلاری به مینسک بخشید.

کد خبر: ۷۱۳۸۵
۱۰:۰۴ - ۲۵ شهريور ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ به نقل از خبرگزاری رویترز، یک روز پس از حضور بیش از ۱۰۰ هزار معترض در خیابان‌های مینسک با سردادن شعار "شما وطن‌فروش هستید"، الکساندر لوکاشنکو، رئیس جمهور بلاروس با ولادیمیر پوتین، همتای روس خود در سوچی دیدار کرد تا از وی برای حفظ سلطه ۲۶ ساله‌اش بر قدرت درخواست کمک کند.
 
لوکاشنکو گفت: اول از همه می‌خواهم شخصا از شما و تمام مردم روسیه و تمام افرادی که در جریان رویداد‌های پس از انتخابات بلاروس از ما حمایت کردند، تشکر کنم. 
 
کرملین گفت: بخشی از این پول برای تامین مالی وام‌های قبلی استفاده خواهد شد.
 
پوتین از برنامه‌هایی که لوکاشنکو قبلا برای اصلاح قانون اساسی اعلام کرده، حمایت کرد؛ اصلاحاتی که اپوزیسیون بلاروس آن را به عنوان یک "شیرین‌کاری" برای حفظ قدرت پس از انتخابات ریاست جمهوری جنجالی ۹ اوت، رد کرده‌اند.
 
اما دمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین گفت: روسیه آماده‌باش نیرو‌های مجری قانون و گارد ملی را که اواخر ماه گذشته در نزدیکی مرز مستقر کرده بود و آماده بودند تا در صورت خارج شدن اوضاع از کنترل مداخله کنند، متوقف می‌کند.
 
این اقدام بیانگر تمایل مسکو برای تاکید بر حمایت مالی و نه نظامی و احتمالا تاکید بر این باور است که سرکوب خشونت‌آمیز توسط نیرو‌های امنیتی لوکاشنکو برای نگه‌داشتن وی در راس قدرت کافی و موثر بوده است.
 
پوتین گفت: ما می‌خواهیم خود بلاروسی‌ها بدون فشار خارجی این اوضاع را با آرامش و از طریق گفتگو حل کنند و به یک راه‌حل مشترک دست یابند.
 
با این حال وی تاکید کرد که همکاری دفاعی میان این دو کشور ادامه خواهد داشت.
 
چند ساعت پیش از این دیدار، خبرگزاری‌های روسیه گزارش دادند که مسکو برای مانور‌های مشترک نیرو‌های چترباز اعزام می‌کند.
 
این یک رویارویی ناخوشایند برای لوکاشنکو ۶۶ ساله بود که کمی پیش از انتخابات ریاست جمهوری با بازداشت ۳۲ تبعه روس که مینسک آن‌ها را به عنوان مزدور‌های فرستاده شده برای بی‌ثبات کردن بلاروس متهم کرده بود، باعث ناراحتی و خصومت مسکو شده بود.
 
لوکاشنکو گفت: من از حمایت مسکو سپاس‌گزارم. من درس بسیار مهمی از رویداد‌های اخیر گرفتم. 
 
از زمان انتخابات که لوکاشنکو وقوع هرگونه تقلب در آن به منظور شکست سوتلانا تیخانوفسکایا، نامزد اپوزیسیون را رد می‌کند، هزاران تن از مردم این کشور بازداشت و تقریبا تمام رهبران اپوزیسیون زندانی شده و یا مجبور به تبعید شده‌اند. پلیس بلاروس اعلام کرده که در روز یکشنبه ۷۷۴ تن از مردم معترض را بازداشت کرد. 
 
تیخانوفسکایا در واکنش به این وام روسیه در تلگرام نوشت: روس‌های عزیز! مالیات‌های شما برای ضرب و شتم مردم کشور من استفاده خواهد شد. ما مطمئنیم که شما چنین چیزی را نمی‌خواهید. این ممکن است تقلا‌های لوکاشنکو را طولانی‌تر کند، اما نمی‌تواند مانع پیروزی مردم شود.
 
دیدار لوکاشنکو با پوتین در حالی بود که به نظر می‌رسید لوکاشنکو حالت‌های قلدرمابانه خود برای مردم کشورش را کنار گذاشته و به مریدی برای پوتین تبدیل شده است. رئیس جمهوری بلاروس هم‌چنین در تمام طول ملاقاتش با پوتین در اقدامی غیر معمول، دفترچه‌ای را در دست داشت و از سخنان پوتین یادداشت بر می‌داشت. 
 
در پایان صحبت‌های پوتین، لوکاشنکو که به نظر بسیار معذب به نظر می‌رسید، پیشانی خود را با یک دستمال پاک کرد.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر