تیتر امروز

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست
در چهل‌و یکمین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد:

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست

در چهل و یکمین برنامه دیدار اندیشه، مقارن با سالروز  ولادت مولی الموحدین حضرت علی (ع) با ناصر مهدوی در موضوع "علی؛ پدر در زندگی شخصی- پدر یا سلطان قدر قدرت در سپهر اجتماع" گفت‌و‌گو...
تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ عکس مادورو را منتشر کرد!
آمریکا به ونزوئلا حمله کرد

تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ عکس مادورو را منتشر کرد!

در پی حمله هوایی آمریکا به کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد: در حال حاضر در حال بمباران کاراکاس هستند و این هشداری به تمام جهان است؛ آنها به ونزوئلا حمله کرده‌اند....
اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

مظاهریان در تشریح طرح دستیاران: فرصت برابر جذب نیرو در شهرداری برای عموم شهروندان واجد شرایط

معاون شهردار تهران گفت: با اجرای طرح دستیاران، فرصت برابر برای ارتقای جایگاه کارکنان توانمند، مستعد و کارآمد در سطوح مدیریتی سازمان شهرداری تهران نیز ایجاد می‌شود.

کد خبر: ۷۱۲۷۲
۱۷:۳۰ - ۲۳ شهريور ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ حامد مظاهریان با اشاره به نقش و وظایف دستیاران گفت: متصدیان شغل دستیاری در تعامل و همکاری بی‌واسطه با مدیر مافوق ضمن تحلیل و ساماندهی فرآیند تصمیم‌سازی، عهده‌دار ارائه دیدگاه‌های تخصصی برای تصمیم‌گیری، برنامه‌ریزی، سیاست‌گذاری، نظارت و مدیریت عملکرد حوزه فعالیت به‌منظور ارتقا سطح اثربخشی و تسهیل در انجام وظایف و مأموریت‌های محوله به مدیر مربوطه می‌شوند.
 
وی ادامه داد: همچنین این افراد عهده‌دار پیگیری و نظارت کمی و کیفی بر اجرای تصمیمات مدیر مربوطه، تبیین تصمیمات تخصصی مقام مافوق برای واحد‌های ذی‌ربط هستند.
 
به گفته مظاهریان، این طرح بر مبنای اصل شایسته گزینی و استعدادیابی در توسعه منابع انسانی موجود گام برمی‌دارد و درواقع ایجاد فرصت برابر برای ارتقای جایگاه کارکنان توانمند، مستعد و کارآمد در سطوح مدیریتی سازمان برای بهبود هرچه بهتر عملکرد سازمانی و درنهایت رضایت بهتر و بیشتر کارکنان و شهروندان از عملکرد شهرداری تهران است.
 
وی با اشاره به ایجاد فرصت برابر برای همه داوطلبان در اجرای این طرح، گفت: بر اساس فراخوان عمومی اعلام‌شده، تمامی مخاطبان واجد شرایط بر مبنای احراز شرایط و توانمندی‌های خود می‌توانند در فضایی برابر به رقابتی سالم بپردازند.
 
معاون شهردار تهران با بیان اینکه روش فراخوان عمومی و جذب نیرو بر این مبنا به اواخر دهه شصت بازمی‌گردد و پس‌ازآن در شهرداری انجام‌نشده است، افزود: این طرح یکی از افتخارات بزرگ این دوره مدیریت شهری و در راستای به‌کارگیری نیرو‌های توانمند و مستعد، محسوب خواهد شد.
 
وی، با اعلام اجرای آزمون کتبی این طرح توسط شرکت تعاونی سازمان سنجش گفت: این سازمان متولی اصلی برگزاری، آزمون‌های بزرگ و سراسری ورودی دانشگاه‌ها و تحصیلات تکمیلی است که با تعداد شرکت‌کننده بسیار بیشتری برگزار می‌شوند و در همین رابطه پیش‌بینی‌های لازم برای رعایت ملاحظات و پروتکل‌های بهداشتی و همچنین اخذ مجوز‌های لازم از ستاد مقابله با کرونا توسط برگزارکننده انجام‌شده و نگرانی در این خصوص وجود نخواهد داشت.
 
سرپرست معاونت توسعه منابع انسانی شهرداری تهران خاطرنشان ساخت: این طرح فرصتی را برای کارمندان فعلی شهرداری که فکر می‌کنند به هر دلیلی موفق نشده‌اند در جایگاه شغلی مناسب قرار گیرند، خواهد داد و باعث ترقی و رشد کارکنان توانمند و مستعد خواهد شد تا از تمامی ظرفیت همکاران در شهرداری استفاده شود.
 
منبع: مهر
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها