تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

برندگان نهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر معرفی می‌شوند

برندگان بخش‌های مختلف نهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر فردا دوشنبه معرفی می‌شوند.

کد خبر: ۷۱۲۱۴
۱۰:۳۷ - ۲۳ شهريور ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ مراسم اختتامیه و معرفی برندگان نهمین جشنواره مد و لباس فجر که به دلیل شیوع کرونا برگزاری آن به تعویق افتاده بود، با تداوم این پاندمی و عدم امکان برگزاری مراسم حضوری، فردا دوشنبه ۲۴ شهریور ماه به صورت مجازی برگزار می‌شود.
 
این مراسم مجازی که به صورت پادکست از طریق اینستاگرام و تلگرام منتشر می‌شود، با قرائت پیام سید مجتبی حسینی معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سیده مرضیه شفاپور دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور همراه است و برندگان بخش‌های مختلف جشنواره اعلام و طی روز‌های آتی جوایز آن‌ها از طریق پست ارسال خواهد شد.
 
سال گذشته آخرین روز‌های برگزاری نهمین نمایشگاه مد و لباس فجر با شیوع جهانی ویروس کرونا و دستور وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مبنی بر توقف و عدم برگزاری همه نمایشگاه‌ها و مراسم‌های تجمعی همراه بود. بر اساس همین تصمیم بود که مراسم اختتامیه نهمین جشنواره مد و لباس فجر برگزار نشد.
 
در ادامه این روند، مسئولان کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور به شرکت کنندگان و برگزیدگان این جشنواره پیشنهاد کردند که اسامی برندگان اعلام و اختتامیه به صورت مجازی برگزار شود، اما علاقه به حق برگزیدگان جشنواره برای حضور در مراسم اختتامیه درخور و شایسته موجب شد اختتامیه به تعویق بیفتد. اما به دلیل طولانی شدن شیوع کرونا و عدم امکان برگزاری مراسم اختتامیه همانند سال‌های گذشته، تصمیم بر این شد که نفرات برگزیده اعلام و جوایز از طریق پست برای منتخبان ارسال شود.
 
کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور امیدوار است با اتمام همه گیری جهانی کرونا، امکان برگزاری دهمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر باشکوه‌تر از سال‌های گذشته فراهم شود.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر