تیتر امروز

سیدحسین مرعشی: گفت‌و‌گو‌های تاکتیکی ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده/ تخطئه و پیگرد قضایی، روش مناسبی برای تعامل سیاسی نیست/ اکثریت ایرانیان، موافق ساخت بمب اتم هستند!
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران 

سیدحسین مرعشی: گفت‌و‌گو‌های تاکتیکی ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده/ تخطئه و پیگرد قضایی، روش مناسبی برای تعامل سیاسی نیست/ اکثریت ایرانیان، موافق ساخت بمب اتم هستند!

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ سیدحسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی و فعال سیاسی اصلاح‌طلب رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
محمد مهدی تندگویان: اختلاس‌ها و فساد‌های مالی امید جوانان را سوزاند/ نسل جدید دیگر به ساختار‌های رسمی اعتماد ندارد/ بازگشت اعتماد بدون تغییر ساختار ممکن نیست
گفت و گوی دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» با معاون پیشین وزارت ورزش و جوانان

محمد مهدی تندگویان: اختلاس‌ها و فساد‌های مالی امید جوانان را سوزاند/ نسل جدید دیگر به ساختار‌های رسمی اعتماد ندارد/ بازگشت اعتماد بدون تغییر ساختار ممکن نیست

دیدارنیوز در یکی دیگر از برنامه های «پشت صحنه» میزبان محمد مهدی تندگویان، معاون پیشین وزارت ورزش و جوانان بود. این گفت و گو را ببینید و بخوانید.
مجتبی مقصودی: انجمن علمی مطالعات صلح، از تأسیس تا گسترش، برای مان بیش از آنکه نشیب باشد، فراز بود
نگاهی به آنچه که در دهمین سالگرد تأسیس انجمن علمی مطالعات صلح ایران گذشت

مجتبی مقصودی: انجمن علمی مطالعات صلح، از تأسیس تا گسترش، برای مان بیش از آنکه نشیب باشد، فراز بود

آیین دهمین سال تأسیس انجمن علمی مطالعات صلح ایران، همراه با تجلیل از مؤسس این انجمن، مجتبی مقصودی به همت انجمن علمی مطالعات صلح ایران، خانه اندیشمندان علوم انسانی و با همکاری جمعی از انجمن‌های...

ترامپ: من بن سلمان را در پرونده خاشقجی نجات دادم

باب وودوارد در کتاب جدید خود فاش کرده، دونالد ترامپ فخرفروشی کرده که محمد بن سلمان را از تبعات تحقیقاتی که کنگره آمریکا به دنبال انجامش درباره حکومت عربستان بعد از قتل بی رحمانه جمال خاشقجی بود نجات داده است.

کد خبر: ۷۱۰۸۳
۱۲:۵۹ - ۲۱ شهريور ۱۳۹۹
ترامپ: من بن سلمان را در پرونده خاشقجی نجات دادم
 
دیدارنیوز - به نقل از بیزینس اینسایدر، باب وودوارد خبرنگار کهنه کار که کتاب افشاگرانه اش درباره دونالد ترامپ تحت عنوان "خشم" قرار است چند روز دیگر به بازار بیاید این مساله را در کتابش مطرح کرده است.

وودوارد برای نوشتن این کتاب که نسخه ای از آن به دست بیزینس اینسایدر رسیده ۱۸ مصاحبه جامع را با ترامپ و همچنین مصاحبه های دیگری را نیز با چندین مقام ارشد کاخ سفید و چند مقام سابق دولت داشته است.

با این حال ترامپ ماه گذشته میلادی کتاب او را "جعلی" خواند.

وودوارد در کتابش نوشت، ترامپ در ۲۲ ژانویه کمی بعد از شرکت در نشست مجمع جهانی اقتصاد در شهر داووس سوئیس با او تماس گرفته و در طی این تماس وودوارد از ترامپ درباره مساله قتل جمال خاشقجی سوال کرد. سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا سیا در گزارشی قبلا نتیجه گیری کرده بود که محمد بن سلمان شخصا دستور قتل خاشقجی را صادر کرده است.

وودوارد طبق نوشته کتابش به ترامپ گفت: کارکنان واشنگتن پست از بابت قتل خاشقجی ناراحت هستند. این یکی از وحشتناک ترین چیزها بود و شما خودتان هم این را گفته اید.

وودوارد در ادامه ترامپ را در خصوص نقش محمد بن سلمان در دستور به قتل خاشقجی مورد سوال قرار داد که ترامپ گفت: من او را نجات دادم. من توانستم کنگره را وادار کنم که او را رها کند. من توانستم آنها را وادار کنم که دست بردارند.
این در حالی است که یک خبرنگار روز پنجشنبه از ترامپ درباره این که منظورش از نجات بن سلمان چی بوده سوال کرده که ترامپ در پاسخ گفته است: این را باید خودتان متوجه بشوید.

رئیس جمهور آمریکا در جریان مصاحبه ۲۲ ژانویه خود با وودوارد گفت: خب من چیزی را که شما می گویید درک می کنم و خیلی زیاد درگیرش بوده ام و همه چیز را درباره کل وضعیت می دانم.

ترامپ اضافه کرد، عربستان سعودی میلیارد ها دلار را صرف محصولات آمریکا می کند. او همچنین بر ادعای بن سلمان در خصوص بی گناه بودنش تاکید کرده در حالی که مقامهای اطلاعاتی آمریکا و دیگر آژانسهای اطلاعاتی خارجی چیز دیگری نتیجه گرفته اند.

ترامپ درباره محمد بن سلمان گفت: او همواره خواهد گفت که این کار را نکرده است. او این حرف را به همه می زند و صادقانه خوشحالم که او این حرف را می زند. اما او این حرف را به شما خواهد گفت، به کنگره خواهد گفت، و به همه خواهد گفت. او هرگز نگفته که این کار را کرده است.

وودوارد پرسید: آیا شما معتقدید او این کار را کرده است؟ ترامپ پاسخ داد: خیر. او می گوید که این کار را نکرده است.

وودوارد مجددا گفت: می دانم اما آیا شما واقعا چنین باوری دارید؟ ترامپ وسط حرف او پرید و عنوان کرد: او خیلی قوی می گوید که این کار را نکرده است. باب، آنها۴۰۰ میلیارد دلار را طی یک مدت زمان نسبتا کوتاه خرج کرده اند. و می دانی، آنها در خاور میانه هستند. تو میدانی که آنها بزرگ هستند. آنها به خاطر داشتن بناهای مذهبی همانطور که می دانی قدرت واقعی دارند. آنها نفت دارند و همچنین بناهای بزرگ مذهبی دارند. تو این را می دانی درست است؟ به خاطر آن مذهب.

او ادامه داد: آنها اگر که ما آنجا نبودیم یک هفته هم دوام نمی آوردند و آنها این را می دانند.
 
منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۳ آذر
امروز دوشنبه ۰۳ آذر
امروز دوشنبه ۰۳ آذر
امروز دوشنبه ۰۳ آذر