تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.

۲۱۹ هزار خانوار تحت حمایت امداد در منازل استیجاری زندگی می‌کنند

رئیس کمیته امداد با بیان اینکه ۲۱۹ هزار خانوار تحت حمایت این نهاد در منازل استیجاری زندگی می‌کنند، گفت: اشتغال، مسکن و ارتقای سطح فرهنگی مددجویان از ارکان اساسی در خوداتکایی جامعه هدف است.

کد خبر: ۷۰۹۷۸
۲۱:۵۲ - ۱۹ شهريور ۱۳۹۹
۲۱۹ هزار خانوار تحت حمایت امداد در منازل استیجاری زندگی می‌کنند
 
دیدارنیوز - سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد در سفر به استان اردبیل با آیت‌الله سیدحسن عاملی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل دیدار کرد.
 
رئیس کمیته امداد در این دیدار با اعلام اینکه یک‌سوم اشتغال در کشور توسط این نهاد ایجاد می‌شود، افزود: توانمندسازی خانوار تحت حمایت از جمله محورهای اصلی خدمات‌رسانی به نیازمندان است که با جدیت بسیار دنبال می‌شود و  ایجاد ۲۰۰ هزار فرصت شغلی برای مددجویان در سال جاری پیش‌بینی شده است.

وی با اشاره به سه رکن مهم در توانمندسازی مددجویان گفت: اشتغال، مسکن و ارتقای سطح فکری و فرهنگی مددجویان از ارکان اساسی خوداتکایی جامعه هدف است.
بختیاری با بیان اینکه در مسیر توانمندسازی هرگز از مسائل فرهنگی غافل نمی‌شویم، بیان کرد: ایجاد اشتغال پایدار، نیازمند پشتوانه فرهنگی است که با تمام توان این موضوع را در برنامه‌های خدمات‌رسانی قرار داده‌ایم.
رئیس کمیته امداد افزود: از طریق استعدادیابی و برنامه‌های فرهنگی مختلف درصدد شکوفایی استعدادهای مددجویان و به خصوص فرزندان خانواده‌های تحت حمایت هستیم تا آینده‌ای روشن را برای خود رقم بزنند.
وی با اشاره به اینکه در بحث رفع مشکلات مسکن مددجویان تمهیدات مناسبی از سوی دولت، بنیاد مسکن، بنیاد مستضعفان و سایر نهادهای حمایتی پیش‌بینی شده است، گفت: هم‌اکنون حدود ۲۱۹ هزار خانوار تحت حمایت در منازل استیجاری زندگی می‌کنند که نیاز فوری آنها کمک به تامین ودیعه مسکن است.

در ادامه این دیدار، آیت‌الله سیدحسن عاملی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل با اشاره به اینکه کمیته امداد الگوی خوبی برای دیگر نهادهای حمایتی است، گفت: این نهاد با بهره‌مندی از اعتماد مردمی و سرمایه اجتماعی توانسته است فعالیت‌های در خور توجهی را در محرومیت‌زدایی، ریشه‌کنی فقر و خودکفایی اقشار آسیب‌پذیر جامعه انجام دهد.

وی با اشاره به مشکلات مردم در پی شیوع ویروس کرونا افزود: با وجود شیوع ویروس کرونا که جامعه را دچار اختلال کرده است و همچنین تحریم‌های ظالمانه، همچنان شاهد رشد کمک‌های مردمی به کمیته امداد هستیم.

آیت‌الله عاملی با بیان اینکه توانمندسازی و ایجاد اشتغال مهم‌ترین فعالیت کمیته امداد است، اعلام کرد: تمرکز بر روی اشتغال‌زایی مسیر خوداتکایی نیازمندان را هموارتر کرده و نقش به سزایی در رونق اقتصادی و کسب درآمد پایدار توسط خانواده‌ها دارد.

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل ضمن قدردانی از اقدامات کمیته امداد در زمینه فعالیت‌های فرهنگی، گفت: ترویج فرهنگ کار و تلاش می‌تواند شکوفایی استعدادهای نهفته را رقم زده و آتیه‌ای روشن را برای محرومان رقم بزند.

همچنین با حضور رئیس کمیته امداد در شهرک صنعتی اردبیل، مرکز نیکوکاری تلاشگران با هدف توسعه فرصت‌های شغلی، کاریابی و ایجاد اشتغال پایدار برای مددجویان تحت حمایت افتتاح شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد، بختیاری در این مراسم با اشاره به اینکه تخصصی شدن مراکز نیکوکاری از جمله محورهای این نهاد برای خدمات‌رسانی گسترده‌ به نیازمندان است، گفت: مراکز نیکوکاری کارآفرینی، دانشگاهی، حوزه‌های علمیه و رسانه از جمله مراکزی است که به صورت تخصصی وارد عرصه امدادرسانی به جامعه هدف شده‌اند.
 
منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی