تیتر امروز

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد ژئوپولیتیک

عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ عبدالرضا فرجی‌راد، استاد ژئوپولیتیک و دیپلمات با سابقه وزارت امور خارجه رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از مذاکره با آمریکا، وضعیت توان هسته‌ای...
محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با رئیس پیشین شورای شهر

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود

پسر ارشد آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس پیشین شورای شهر، محسن هاشمی مهمان برنامه «تیتر» بود او معتقد است که علما با حجاب اجباری مخالفند ولی نگران واکنش افراطیون هستند، به همین خاطر سکوت کردند.

جزئیات پرداختی کارانه و فوق‌العاده ویژه کادر درمان

بعد از درخواست‌های کادر درمان برای پرداخت معوقات حقوقی و وعده‌هایی که بارها در این رابطه به آنها داده شده بود، سرانجام گشایش‌هایی در این رابطه صورت گرفت و پرداخت کارانه کادر درمان از امروز آغاز می‌شود.

کد خبر: ۷۰۹۴۵
۱۳:۵۴ - ۱۹ شهريور ۱۳۹۹
جزئیات پرداختی کارانه و فوق‌العاده ویژه کادر درمان
 
دیدارنیوز - طی چند ماه گذشته که شیوع ویروس کرونا موجب افزایش حجم سنگین کاری کادر درمان شد، درخواست‌هایی از سوی وزارت بهداشت برای حمایت مالی و اختصاص منابع لازم جهت تأمین هزینه کادر درمان وجود داشت. در عین حال بارها از سوی کادر درمان سه موضوع مورد توجه و خواستار عملیاتی شدن آن مطرح شد؛ «تبدیل وضعیت کارکنان »،«پرداخت کارانه» و «فوق‌العاده ویژه» در اهم این درخواست‌ها قرار داشت و از چندی پیش جلساتی بین وزارت بهداشت و سازمان برنامه و بودجه برگزار شد.

اما در حالی محمدباقر نوبخت - رئیس سازمان برنامه و بودجه - اعلام کرده بود که در حال تأمین منابع لازم برای پرداخت معوقات و اجرایی شدن فوق‌العاده ویژه آن‌ها هستند که وعده داده بود تا مهرماه این موضوع عملیاتی می شود.

تازه‌ترین اعلام وی حکایت دارد که تا حدی مشکلات مربوط به کادر درمان در دریافتی و البته جذب نیرو حل و فصل شده است.

پرداخت کارانه از امروز
کارانه کادر درمان که از مدت‌ها قبل معوق شده و در مورد برخی کارکنان به هفت ماه یا حتی ۱۲ و ۱۳ ماه می‌رسید، موضوعی بود که گرچه سازمان برنامه و بودجه تأکید داشت تأمین آن وظیفه این سازمان نیست و دستگاه‌ها موظفند از منابع اختصاص خود آن را تأمین کنند، ولی به هر صورت به دلیل شرایط کرونا مسئولیت تأمین آن را بر عهده گرفت.

آن طور که نوبخت اعلام کرده، قرار است از امروز (۱۹ شهریورماه) امکان پرداخت این معوقات فراهم و کارانه و مطالبات کادر درمان به تدریج پرداخت شود.

همه فوق العاده ویژه می گیرند
موضوع دیگر مربوط به پرداخت فوق‌العاده ویژه به تمامی کارکنان وزارت بهداشت بود و بارها درخواست آن را مطرح کرده بودند که در احکام حقوقی آن‌ها این موضوع گنجانده شود. این در حالی است که برخی از کادر وزارت بهداشت از این مزیت استفاده و برخی دیگر فاقد آن بودند.

با این وجود، طبق اعلام جدید رئیس سازمان برنامه و بودجه بعد از جلساتی که بین سازمان و وزارت بهداشت برگزار شده به این جمع‌بندی رسیده‌اند که به تمامی اعضای وزارت بهداشت و درمان باید این کارانه پرداخت شود. البته افزایش حقوق از محل فوق‌العاده ویژه که از اسفندماه در حقوق کارکنان دولت گنجانده شده بود که بخشی از کادر درمان را نیز شامل شد.

بر این اساس، در بخشنامه‌ای که به وزارت بهداشت ابلاغ می‌شود این مجوز وجود دارد که کسانی که از فوق‌العاده ویژه استفاده نکردند مشمول شوند ولی زمان آن بسته به وزارتخانه داشته که بتواند از چند ماه آینده آن را اجرایی کند.

شرط آزمون پابرجاست
در رابطه با جذب نیرو نیز کادر درمان درخواست جذب و تبدیل وضعیت داشتند که یک مسئله در این میان برگزاری آزمون بود و در برخی موارد خواستار جذب بدون آزمون نیز شدند. اما در هر صورت سازمان برنامه و بودجه که تأمین کننده منابع لازم برای جذب نیروهای وزارت بهداشت است تأکید داشت که طبق قانون باید جذب نیرو و تبدیل وضعیت با برگزاری آزمون برگزار شود.

این در حالی است که برای امسال مجوز استخدام برای ۲۲ هزار پرسنل به وزارت بهداشت صادر شده و اولویت‌ آن جذب نیروهای شرکتی و رسمی شدن آن از طریق برگزاری آزمون خواهد بود.

موضوع تامین هزینه و پرداخت معوقات کادر درمان در شرایط کرونایی از مدت ها قبل مطرح و قرار بر این بود تا بخشی از منابع از محل برداشت یک میلیارد یورویی از صندوق توسعه ملی تامین شود که حدود ۳۰ درصد آن از اواخر اردیبهشت ماه پرداخت شده و مابقی تا همین اواخر در اختیار آنها قرار نگرفته بود؛ موضوعی که وزیر بهداشت نسبت به آن گلایه و اعلام کرده بود "نمی تواند پاسخگوی کادر درمان بوده و شرمسار آنها به دلیل معوقات حقوقی است".
 
منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۴ آذر
امروز جمعه ۱۴ آذر
امروز جمعه ۱۴ آذر
امروز جمعه ۱۴ آذر