تیتر امروز

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟

این هجدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد
در گفتگوی دیدارنیوز با سفیر پیشین ایران در باکو مطرح شد

افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد

ما باید با آمریکا به صورت مستقیم مذاکره کنیم. باید همه مسائل را روی میز گذاشته و به سمت حل همه مسائل با آن حرکت کنیم. پکن و مسکو هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد. آنها به دنبال منافع...

واعظی: دولت در بورس دخالت نمی‌کند

رییس دفتر رییس جمهوری گفت: دولت دخالتی در بورس ندارد، اما از سرمایه مردم صیانت می‌کند و باید مراقبت کند تا این سرمایه حفظ شود.

کد خبر: ۷۰۹۳۶
۱۴:۳۷ - ۱۹ شهريور ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ محمود واعظی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره اجلاسیه سه‌جانبه شورای‌عالی راهبردی گفت: گسترش روابط با همسایگان هم از نظر سیاسی و اقتصادی و نیز امنیتی برای کشور مهم است. ما روابط با همسایگان را همیشه در اولویت داشتیم، اما وقفه‌ای در روابط با ترکیه به دلیل بسته‌شدن مرز‌ها به وجود آمد و حجم روابط ما در مدت کرونا نزدیک به هفتاد و پنج درصد کاهش پیدا کرد.
 
وی افزود: تقریباً همه ابعاد روابط دو کشور در روز گذشته مورد بحث قرار گرفت و هردو رییس جمهوری تاکید بر تصمیم گذشته خود مبنی بر اینکه وزرا و کمیسیون مشترک اقتصادی تلاش کند تا حجم روابط را در سال به ۳۰ میلیارد دلار افزایش دهد را مورد توجه مجدد قرار دادند.
 
واعظی ادامه داد: در مجموع می‌توان گفت این جلسه بسیار مثبت بود و هر دو طرف اراده بر گسترش همکاری‌ها داشتند و تصمیم گرفتند که کمیسیون مشترک اقتصادی در هفته آینده تشکیل شود و وزرا جلسات خود را داشته باشند.
 
رییس دفتر رییس جمهوری درباره وضعیت بازار بورس و برنامه دولت برای حمایت از این بازار، تاکید کرد: رسانه‌ها و صداوسیما باید در این زمینه کار فرهنگی کنند. در هیچ‌جای دنیا بورس، بازار کوتاه‌مدت نیست، اینکه بخواهیم با بورس هیجانی برخورد کنیم از هر دو طرف اشکال دارد چه اینکه هجوم ببریم به خرید یک سهم خاص تا رشد کاذب ایجاد شود و چه اینکه تحت تأثیر تبلیغات منفی در داخل یا خارج همه در صف فروش قرار گیرند، هیچکدام صحیح نیست.
 
وی در پاسخ به پرسش ایسنا مبنی بر اینکه برخی معتقدند وضعیت فعلی بازار بورس نتیجه دخالت دولت بوده و نظرش در این زمینه، اظهار کرد: ما دخالت مستقیم نداریم. بر اساس قانون کسی که می‌تواند در این بازار دخالت کند حتی رییس بورس هم نیست بلکه شورای عالی بورس است که همه در آن حضور دارند از بخش خصوصی تا سایر بخش‌ها؛ بنابراین دولت دخالتی در بورس ندارد، اما از سرمایه مردم صیانت می‌کند و باید مراقبت کند تا این سرمایه حفظ شود.
 
واعظی تصریح کرد: اینکه ما از نظر اجرایی با مصوبات شورای عالی بورس همراهی کنیم، اسمش دخالت نیست بلکه همراهی است. مردم باید امید داشته باشند که بورس برای حفظ سرمایه‌شان جای مناسبی است، اما در هیچ‌جای دنیا کسی نمی‌تواند بگوید بازار بورسی داریم که همیشه مثبت است.
 
رییس دفتر رییس جمهوری با اشاره به موضوع اعلام وزیر پیشنهادی صمت به مجلس گفت: داریم تلاش می‌کنیم که کسی را معرفی کنیم که رای بیاورد و چهار تا پنج گزینه در این زمینه مطرح هستند و اگر همه‌چیز خوب پیش برود هفته آینده وزیر را معرفی کنیم.
 
وی در پاسخ به پرسشی دیگر درباره برنامه دولت برای کاهش قیمت خودرو گفت: این موضوع را در ستاد اقتصادی دولت بحث کردیم و رییس جمهوری به وزارت صمت دستور داد تا در این زمینه به صورت متمرکز کار کنند و کارخانه‌ها هم موظف شدند آنچه تولید می‌کنند را به سرعت در اختیار مردم قرار دهند. همچنین واسطه‌گری و دلالی هم در بازار خودرو متوقف شود.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۰ تير
امروز جمعه ۲۰ تير
امروز جمعه ۲۰ تير
امروز جمعه ۲۰ تير