تیتر امروز

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

واعظی: دولت در بورس دخالت نمی‌کند

رییس دفتر رییس جمهوری گفت: دولت دخالتی در بورس ندارد، اما از سرمایه مردم صیانت می‌کند و باید مراقبت کند تا این سرمایه حفظ شود.

کد خبر: ۷۰۹۳۶
۱۴:۳۷ - ۱۹ شهريور ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ محمود واعظی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره اجلاسیه سه‌جانبه شورای‌عالی راهبردی گفت: گسترش روابط با همسایگان هم از نظر سیاسی و اقتصادی و نیز امنیتی برای کشور مهم است. ما روابط با همسایگان را همیشه در اولویت داشتیم، اما وقفه‌ای در روابط با ترکیه به دلیل بسته‌شدن مرز‌ها به وجود آمد و حجم روابط ما در مدت کرونا نزدیک به هفتاد و پنج درصد کاهش پیدا کرد.
 
وی افزود: تقریباً همه ابعاد روابط دو کشور در روز گذشته مورد بحث قرار گرفت و هردو رییس جمهوری تاکید بر تصمیم گذشته خود مبنی بر اینکه وزرا و کمیسیون مشترک اقتصادی تلاش کند تا حجم روابط را در سال به ۳۰ میلیارد دلار افزایش دهد را مورد توجه مجدد قرار دادند.
 
واعظی ادامه داد: در مجموع می‌توان گفت این جلسه بسیار مثبت بود و هر دو طرف اراده بر گسترش همکاری‌ها داشتند و تصمیم گرفتند که کمیسیون مشترک اقتصادی در هفته آینده تشکیل شود و وزرا جلسات خود را داشته باشند.
 
رییس دفتر رییس جمهوری درباره وضعیت بازار بورس و برنامه دولت برای حمایت از این بازار، تاکید کرد: رسانه‌ها و صداوسیما باید در این زمینه کار فرهنگی کنند. در هیچ‌جای دنیا بورس، بازار کوتاه‌مدت نیست، اینکه بخواهیم با بورس هیجانی برخورد کنیم از هر دو طرف اشکال دارد چه اینکه هجوم ببریم به خرید یک سهم خاص تا رشد کاذب ایجاد شود و چه اینکه تحت تأثیر تبلیغات منفی در داخل یا خارج همه در صف فروش قرار گیرند، هیچکدام صحیح نیست.
 
وی در پاسخ به پرسش ایسنا مبنی بر اینکه برخی معتقدند وضعیت فعلی بازار بورس نتیجه دخالت دولت بوده و نظرش در این زمینه، اظهار کرد: ما دخالت مستقیم نداریم. بر اساس قانون کسی که می‌تواند در این بازار دخالت کند حتی رییس بورس هم نیست بلکه شورای عالی بورس است که همه در آن حضور دارند از بخش خصوصی تا سایر بخش‌ها؛ بنابراین دولت دخالتی در بورس ندارد، اما از سرمایه مردم صیانت می‌کند و باید مراقبت کند تا این سرمایه حفظ شود.
 
واعظی تصریح کرد: اینکه ما از نظر اجرایی با مصوبات شورای عالی بورس همراهی کنیم، اسمش دخالت نیست بلکه همراهی است. مردم باید امید داشته باشند که بورس برای حفظ سرمایه‌شان جای مناسبی است، اما در هیچ‌جای دنیا کسی نمی‌تواند بگوید بازار بورسی داریم که همیشه مثبت است.
 
رییس دفتر رییس جمهوری با اشاره به موضوع اعلام وزیر پیشنهادی صمت به مجلس گفت: داریم تلاش می‌کنیم که کسی را معرفی کنیم که رای بیاورد و چهار تا پنج گزینه در این زمینه مطرح هستند و اگر همه‌چیز خوب پیش برود هفته آینده وزیر را معرفی کنیم.
 
وی در پاسخ به پرسشی دیگر درباره برنامه دولت برای کاهش قیمت خودرو گفت: این موضوع را در ستاد اقتصادی دولت بحث کردیم و رییس جمهوری به وزارت صمت دستور داد تا در این زمینه به صورت متمرکز کار کنند و کارخانه‌ها هم موظف شدند آنچه تولید می‌کنند را به سرعت در اختیار مردم قرار دهند. همچنین واسطه‌گری و دلالی هم در بازار خودرو متوقف شود.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر