تیتر امروز

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.

واکسن کرونای دانشگاه "آکسفورد" به مشکل خورد

شرکت داروسازی بریتانیایی "آسترازنکا" (AstraZeneca) گفته آزمایشات واکسن کروناویروس را که در تولید آن با محققان دانشگاه "آکسفورد" همکاری کرده است، پس از بیمار شدن یکی از داوطلبان متوقف کرده است.

کد خبر: ۷۰۹۱۲
۱۱:۱۶ - ۱۹ شهريور ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ به نقل از نیویرک تایمز، شرکت آسترازنکا روز سه‌شنبه گفت که آزمایشات جهانی از جمله آزمایشات بزرگ مرحله آخر این شرکت برای آزمایش واکسنی که توسعه داده به دلیل بیمارشدن غیرقابل توجیه یک شرکت کننده در مطالعه، متوقف شده است. این واکسن که با کمک محققان دانشگاه "آکسفورد" ساخته شده است، به عنوان یکی از واکسن‌های مهم جهانی علیه ویروس کرونا شناخته شده است و تعلیق این آزمایش چشم انداز‌هایی را برای احتمال اینکه تا پایان سال این واکسن عرضه شود، کاهش می‌دهد.
 
آسترازنکا گفت که آزمایش را به طور داوطلبانه متوقف کرده و اجازه می‌دهد تا داده‌های ایمنی توسط کمیته‌ای مستقل بررسی شود. این شرکت در بیانیه‌ای از طریق ایمیل گفت: توقف آزمایشات یک عمل معمول است که باید هر زمان که بیماری بالقوه غیرقابل توجیهی در یکی از آزمایشات بر روی داوطلبان رخ می‌دهد، روی دهد.
 
جزئیات ماهیت این بیماری و زمان وقوع آن اعلام نشده است، اگرچه انتظار می‌رود حال شرکت کننده بهبود یابد.
 
طبق گزارشی از نیویورک تایمز که به فردی آشنا با این وضعیت استناد کرده، مشخص شد یک شرکت کننده ساکن انگلیس دچار "میلیت عرضی" شده است. میلیت عرضی یک سندرم التهابی است که بر نخاع تأثیر می‌گذارد و اغلب به دلیل عفونت‌های ویروسی ایجاد می‌شود؛ بنابراین گزارش هنوز مشخص نیست که آیا این بیماری مستقیماً پس از تزریق واکسن آسترازنکا ایجاد شده است یا خیر؟
 
این شرکت نیز از اظهارنظر در مورد این گزارش خودداری کرده است. به گزارش استات، تعلیق این آزمایش سایر آزمایش‌های واکسن شرکت آسترازنکا را تحت تأثیر قرار داده است و همچنین محققان شرکت‌های مختلف که در حال انجام آزمایشات بالینی هستند نیز به دنبال نشانه‌هایی از واکنش‌های مشابه در داوطلبان هستند.
 
 تاکنون بیش از ۲۷.۵ میلیون نفر در سراسر جهان به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و از آن میان نیز ۸۹۷ هزار و ۳۸۳ نفر جان خود را از دست داده‌اند. بیش از ۱۸.۵ میلیون نفر نیز بهبود یافته‌اند.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور