تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.

دعوت حزب کارگزاران از جهانگیری برای توضیح درباره عملکرد دولت ‍

شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی ایران از اسحاق جهانگیری برای حضور در این شورا جهت پاسخ به سوالات اعضا درباره شرایط کشور و عملکرد دولت دوازدهم دعوت کرد.

کد خبر: ۷۰۸۷۱
۲۱:۳۱ - ۱۸ شهريور ۱۳۹۹
دعوت حزب کارگزاران از جهانگیری برای توضیح درباره عملکرد دولت ‍
 
دیدارنیوز - در جلسه شورای مرکزی حزب که  به ریاست محسن هاشمی برگزار شد، ابتدا جلسه، کوروش دستپاک دبیر سازمان جوانان حزب کارگزاران سازندگی ایران گزارشی از روند راه‌اندازی این سازمان در اردیبهشت‌ماه سال جاری و فعالیت چهار ماهه آن ارائه کرد.

در ادامه، حسین مرعشی رئیس کمیته سیاسی، پیشنهادهای این کمیته را برای ورود حزب به فضای انتخابات ریاست جمهوری سال 1400 مطرح کرد و پس از بحث و بررسی از تصویب شورای مرکزی گذشت.

بر اساس این مصوبه، راهبرد حزب کارگزاران سازندگی ایران، تلاش برای اصلاح امور مختلف در جمهوری اسلامی است. انتخابات از مهمترین ابزارهای اصلاح امور است. برگزاری انتخابات پرشور، فراگیر و رقابتی نیاز جدی کشور و نظام جمهوری اسلامی برای از مشکلات داخلی و خارجی موجود است. توصیه حزب به سیاست‌گذاران نظام در امر انتخابات، فراهم کردن زمینه مشارکت همه جناح‌های سیاسی در انتخابات است  و حزب از تشکیل یک نهاد فراگیر و هماهنگ‌کننده برای حضور در انتخابات 1400 در جبهه اصلاحات حمایت می‌کند.

همچنین به پیشنهاد کمیته سیاسی، تشکیل دو کارگروه؛ یکی برای رایزنی با احزاب و شخصیت‌ها درباره انتخابات و دیگری برای تدوین برنامه‌های حزب و بررسی صلاحیت‌های کاندیداهای احتمالی به تصویب شورای مرکزی رسید. و با رأی اکثریت اعضای حاضر، ترکیب این دو کارگروه انتخاب شدند.

در ادامه این جلسه شورای مرکزی، اعضا نسبت به روند اصلاح قانون انتخابات‌های مختلف در مجلس ابراز نگرانی کردند. شورای مرکزی ضمن تأکید بر ایرادهای قانون انتخابات، وضرورت اصلاح قانون موجود برخی پیشنهادات مجلس را ناپخته، غیرکارشناسی و سیاست‌زده ارزیابی کرد.

همچنین شورای مرکزی ضمن بررسی عملکرد هفت ساله دولت، از اسحاق جهانگیری عضو هیئت موسس کارگزاران سازندگی ایران و معاون اول رئیس جمهور دعوت کرد تا با حضور در یکی از جلسات این شورا، به پرسش‌ها درباره شرایط کشور و عملکرد دولت دوازدهم پاسخ دهد.
 
منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر