تیتر امروز

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با رئیس پیشین شورای شهر

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود

پسر ارشد آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس پیشین شورای شهر، محسن هاشمی مهمان برنامه «تیتر» بود او معتقد است که علما با حجاب اجباری مخالفند ولی نگران واکنش افراطیون هستند، به همین خاطر سکوت کردند.
مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد

این صد و سی و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم سپهر امروز سیاست در ایران و البته، برخی مناقشات بر اولویت‌سنجی در بحث منافع ملی کشور، بهانه‌ای شد تا به سراغ صادق زیباکلام و اکبر اعلمی، دو تن از فعالین سیاسی...

رییس کمیسیون عمران مجلس خبر داد: خانه‌های خالی از سکنه تا یک ماه دیگر شناسایی می‌شوند

رییس کمیسیون عمران مجلس، با بیان اینکه اخذ مالیات بر خانه‌های خالی از سکنه سبب کاهش قیمت بازار مسکن می‌شود، گفت: با حمایت وزارتخانه‌ها و دستگاه‌ها تا یک ماه آینده تمام واحد‌های مسکونی خالی از سکنه شناسایی می‌شوند.

کد خبر: ۷۰۸۵۸
۱۸:۰۰ - ۱۸ شهريور ۱۳۹۹

 
دیدارنیوز ـ به گزارش خانه ملت، محمدرضا رضایی کوچی درباره جلسه روز سه‌شنبه کمیسیون عمران مجلس، افزود: موضوع سامانه املاک و اسکان در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت. براساس قانون مالیات بر خانه‌های خالی، در گام نخست باید واحد‌های مسکونی خالی شناسایی شوند و این اقدام با عملکرد خوب و مثبت وزارت راه و شهرسازی محقق شد.
 
رییس کمیسیون عمران مجلس ادامه داد: با شناسایی خانه‌های خالی از سکنه تاکنون مشخص شده که حدود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد جزء خانه‌های دوم یا بیشتر مالکان محسوب می‌شوند. از طرفی در شرایط کنونی اطلاعات ارائه شده از سوی مالکان در مرحله راستی آزمایی قرار دارد و امیدواریم با حمایت سایر وزارتخانه‌ها و دستگاه‌ها تا یک ماه آینده تمام واحد‌های مسکونی خالی از سکنه شناسایی شوند.
 
سخنگوی کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه اخذ مالیات بر خانه‌های خالی از سکنه می‌تواند در تعدیل و کاهش قیمت بازار مسکن نقش اساسی ایفا کند، توضیح داد: دو فوریت طرح جهش تولید مسکن در نشست فردا- چهارشنبه- مجلس اعلام وصول خواهد شد که این طرح نیز در صورت تصویب کمک شایانی به مدیریت بازار خواهد کرد.
 
رضایی کوچی خاطرنشان کرد: طرح جهش تولید مسکن سه محور اساسی تأمین مصالح ساختمانی ارزان قیمت، تأمین اراضی رایگان و ارائه تسهیلات مناسب ساخت دارد که مدیریت هر یک از این بخش‌ها می‌تواند موجب شکوفایی در بازار تولید و ساخت و ساز مسکن شود.
 
همچنین البرز حسینی، سخنگوی کمیسیون در تشریح جلسه کمیسیون عمران مجلس اظهار کرد: در نشست امروز طرح سوال ۶ نفر از نمایندگان مجلس از محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی مورد بحث و بررسی قرار گرفت؛ محور اغلب سوال‌ها مربوطه به مسائل استانی از جمله توسعه راه‌های روستایی و اجرای پروژه‌های راه سازی بود که وزیر راه توضیحاتی درباره آن‌ها مطرح کرد.
 
نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ۴ نفر از نمایندگان سوال کننده از پاسخ‌های وزیر راه قانع شده و دو نفر از نمایندگان از جمله رحمت الله نوروزی و جلیل رحیمی جهان آبادی از پاسخ‌های اسلامی قانع نشدند و سوال‌ها را برای بررسی به صحن علنی مجلس ارجاع دادند.
 
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر