تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

مرحله انتقال قدرت پس از محمود عباس در حال شکل گیری است

دو روز پیش از برگزاری نشست شورای مرکزی فلسطین، گزارش های رسانه ای حاکی است که تغییرات اعمال شده در بدنه سازمان آزادی بخش فلسطین از آغاز مرحله انتقال قدرت و پسا محمود عباس حکایت دارد.

کد خبر: ۷۰۸۵
۱۲:۵۷ - ۲۳ مرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز - از ابتدای ماه جاری میلادی تغییراتی سیاسی در داخل سازمان آزادی بخش فلسطین شکل گرفته و منجر به برکناری برخی چهره ها از سازمان های داخلی فلسطینی شده آن هم پیش از تشکیل نشست شورای مرکزی فلسطین که قرار است دوره ۲۹ آن با عنوان «دوره شهید رزان النجار و انتقال از تشکیلات خودگردان به دولت» برگزار شود.

قرار است این نشست در طول دو روز آتی (چهارشنبه و پنجشنبه) برگزار شود در حالی که جبهه مردمی فلسطین و جبهه دموکراسی تهدید کرده اند که در این نشست حضور پیدا نکرده و آن را تحریم خواهند کرد.

ناظران معتقدند که مرحله انتقالی قدرت در تشکیلات خودگردان فلسطین برای دوره بعد از «محمود عباس» رئیس این تشکیلات، در حال شکل گیری است و چهره آن هر روز بیش از دیروز نمایان می شود. به عقیده این ناظران نباید تغییراتی که اخیرا در سطح ادارات سازمان آزادی بخش فلسطین و نهادهای مربوط به امور اسرا و آزادگان فلسطینی ایجاد شده را جدای از این تحولات دانست.

بر اساس این گزارش، در سطح سازمان آزادی بخش فلسطین هم این سازمان با اختلافات داخلی دست و پنجه نرم می کند و با وجود برگزاری بیش از ۵ نشست توسط این سازمان اما همچنان برخی معتقدند که تکروی های محمود عباس سبب بروز اختلافات داخلی در این سازمان می شود. بر اساس این گزارش یک منبع در سازمان آزادی بخش فلسطین که نخواسته نامش فاش شود از درگیری لفظی محمود عباس با  «تیسیر خالد» عضو کمیته مرکزی سازمان آزادی بخش فلسطین خبر داده است که پس از برکناری خالد از اداره امور مهاجران این سازمان صورت گرفته است.

بر اساس این خبر، ناصر القدوه یکی از رهبران فتح که اخیرا و در پی انتخاب مجدد محمود عباس در نشست شورای ملی فلسطین در رام الله از شورای مرکزی فتح استعفا داده بود یکی از گزینه های جانشینی محمود عباس به شمار می رود. این منابع اعلام کرده اند که برخی جریان های منطقه ای ترجیح می دهند که القدوه در صحنه سیاسی فلسطین باقی بماند زیرا او یکی از گزینه های احتمالی ریاست در فلسطین است که نباید از صحنه دور شود.

انتخابات سراسری فلسطین که قرار بود در سال ۲۰۱۴ برگزار شود به دلیل اختلاف حماس و فتح تاکنون به تعویق افتاده است اما این امید وجود دارد که بعد از آشتی جریان های فلسطینی انتخابات سراسری فلسطین تا پایان سال جاری میلادی برگزار شود.
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان