تیتر امروز

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

زلزله به هزار و ۲۲۰ نفر از ساکنان رامیان آسیب زد

سرپرست جمعیت هلال احمر استان گلستان با اشاره به آسیب‌دیدگی هزار و ۲۲۰ نفر از ساکنان روستا‌های رامیان بر اثر وقوع زلزله دیروز گفت که تجهیزات این جمعیت برای اسکان اضطراری و امدادرسانی به خانواده‌های آسیب دیده ساکن این مناطق فراهم است.

کد خبر: ۷۰۷۷۱
۰۸:۳۶ - ۱۸ شهريور ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ فرهاد میقانی روز سه شنبه با اشاره به فراهم بودن امکان اسکان اضطراری برای روستاییان زلزله زده اظهار داشت: تاکنون ۲۰۰ تخته پتو، ۱۰۰ تخت موکت و ۲۳۰ بسته غذایی ۷۲ ساعته بین زلزله زدگان توزیع شده است.
 
سرپرست جمعیت هلال احمر گلستان از برپایی کمپ اسکان موقت و اضطراری برای زلزله‌زدگان به ویژه در روستای قورچای خبرداد و گفت: شب گذشته ۵۰ خانوار زلزله زده در چادر‌های جمعیت هلال احمر خوابیدند.
 
وی بیان کرد: نیرو‌های امدادی این جمعیت از دقایق اولیه پس از وقوع زلزله در منطقه حاضر شده و با استفاده از ظرفیت امدادی و خودرویی ۴۱ مصدوم این حادثه را به مراکز درمانی منتقل کردند.
 
وی گفت: همچنین هشت نفر از مصدومان این حادثه نیز به صورت سرپایی توسط نیرو‌های امداد و نجات درمان شدند.
 
میقانی افزود: در نخستین روز عملیات امداد و نجات در مناطق زلزله زده شرق گلستان ۶۷ نفر از نیرو‌های متخصص در قالب ۲۰ تیم امدادی به همراه چهار دستگاه آمبولانس، ۱۲ دستگاه خودرو امدادی کمک‌دار سبک، یک دستگاه موتورسیکلت امداد، ۲ دستگاه خودرو ترابری سنگین و یک دستگاه خودرو سواری بکارگیری شدند.
 
بامداد دیروز دوشنبه زمین لرزه‌ای به بزرگی ۵.۱ رشته در عمق ۹ کیلومتری زمین شهرستان رامیان را در ساعت ۲ و ۴ دقیقه و ۲۴ ثانیه را لرزاند.
 
همچنین تا پایان وقت دوشنبه، چند پس لرزه دیگر در شهر‌های رامیان و گنبدکاووس به ثبت رسید.
 
هرچند گلستان زلزله خیز است، اما هنوز پهنه بندی زمین لرزه در این استان شمالی انجام نشده است.
 
استان گلستان به مرکزیت گرگان حدود ۱.۹ میلیون نفر جمعیت دارد.
 
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر