تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...

واکنش مجلس خبرگان رهبری به اهانت علیه قرآن و پیامبر اسلام

به دنبال اقدامات توهین‌آمیز علیه قرآن و پیامبر اسلام، رئیس مجلس خبرگان رهبری در بیانیه‌ای این اقدامات را محکوم کرد.

کد خبر: ۷۰۵۹۲
۱۲:۰۱ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ متن بیانیه مجلس خبرگان رهبری به این شرح است:
 
بار دیگر دست استکبار جهانی و صهیونیسم بین الملل از آستین عده‌ای افراطی در کشور سوئد و یک نشریه مبتذل فرانسوی بیرون آمد و منجر به توهین به ساحت مقدس قرآن کریم و سوزاندن نسخه‌ای از کتاب آسمانی مسلمانان و نشر تصاویری موهن علیه رسول خدا حضرت محمد مصطفی (ص) گردید و دل مسلمین جهان را به درد آورد.
 این سؤال جدی وجود دارد که چرا هر از گاهی، عده‌ای آزادانه و با جرأت تمام به خشونت علیه دین اسلام و اعتقادات مسلمانان دست می‌زنند و با جریحه دار کردن احساسات شهروندان مسلمان، همزیستی مسالمت آمیز میان مسلمین و پیروان سایر ادیان را در برخی کشور‌ها به مخاطره می‌اندازند و به بهانه آزادی بیان، برخورد جدی و عبرت آموزی با آن‌ها نمی‌شود؟! آیا ضرورت ندارد که سردمداران جوامع غربی به خاطر حفظ ظاهر هم که شده با برخورد جدی، جلوی این نوع افراط گری‌ها و اقدامات خشونت بار و نژادپرستانه که در واقع اهانت به همه ادیان ابراهیمی است را بگیرند؟!
مجلس خبرگان رهبری، ضمن مردود دانستن و محکوم نمودن این گونه اقدامات خصمانه و نفرت برانگیز که در مقاطعی برای انحراف افکار عمومی جهانیان نسبت به جنایات صهیونیزم بین الملل و با هدف اسلام هراسی از سوی استکبار جهانی، طرح ریزی و به وسیله افرادی جاهل اجرا می‌شود با اذعان بر اینکه به حول و قوه الهی، اقدامات زبونانه‌ای همچون سوزاندن قرآن شریف یا اهانت به ساحت نبی مکرم اسلام (ص) وحدت هر چه بیشتر مسلمانان در برابر مستکبرین عالم را در پی خواهد داشت از عموم مسلمین جهان و نیز دولت‌های اسلامی می‌خواهد توهین به مقدسات امت اسلامی را در سراسر جهان محکوم نموده و نهاد‌های بین المللی نسبت به این اعمال شنیع، واکنش متناسب نشان دهند تا دیگر شاهد چنین حوادثی نباشیم.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی