تیتر امروز

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.

فرمانده قرارگاه سازندگی سپاه: مرحله پایانی پروژه انتقال آب به «غیزانیه» فردا افتتاح می‌شود

فاز سوم آب رسانی به منطقه غیزانیه خوزستان، روز یکشنبه با حضور مردم و مسئولان افتتاح می‌شود.

کد خبر: ۷۰۵۴۴
۲۰:۲۷ - ۱۵ شهريور ۱۳۹۹
فرمانده قرارگاه سازندگی سپاه: مرحله پایانی پروژه انتقال آب به «غیزانیه» فردا افتتاح می‌شود
 
دیدارنیوز - سعید محمد فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) سپاه با اعلام این خبر گفت: فاز سوم پروژه آب رسانی به منطقه غیزانیه خوزستان روز یکشنبه به طور رسمی افتتاح خواهد شد تا دغدغه به حق مردم عزیزمان در این بخش جهت دسترسی به آب سالم و دائمی، برطرف شود.

وی با اشاره به اینکه درخواست مسئولان اجرایی و مردم برای واگذاری این پروژه به سپاه، حدود یک ماه قبل به قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) واصل و به سرعت زیرساخت ها و تمهیدات مربوط به طراحی و تکمیل پروژه انتقال آب به غیزانیه توسط قرارگاه فراهم شد، اظهار کرد: همت و برنامه ریزی همکاران من در هولدینگ نیرو و موسسه اروندان قرارگاه به گونه ای بود که علی رغم اینکه تصور می شد اجرای این پروژه، به علت وضعیت آب و هوای بسیار گرم و شرایط محیطی سخت، 2 ماه به طول بیانجامد اما در مدت زمانی بسیار کمتر از موعد پیش بینی شده، تکمیل شد.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) سپاه با ابراز خشنودی از دسترسی هزاران نفر از جمعیت روستایی مناطق محروم خوزستان به آب شرب مناسب پس از واگذاری این پروژه به سپاه، خاطر نشان کرد: برنامه ریزی اصلی قرارگاه سازندگی سپاه، اجرای طرح های بزرگ و پروژه هایی است که سایر پیمانکاران به دلایل فنی یا مالی امکان بر عهده گرفتن آنرا نداشته باشند، اما در کنار چنین اقدامات ملی، در هر منطقه و موقعیتی که مسئولان دولتی نیازمند همکاری و ورود سپاه جهت حل مشکلات مردم باشند، آماده خدمت رسانی و تامین نیازهای مناطق محروم هستیم.

محمد با بیان اینکه با تکمیل فاز سوم 35 روستا با جمعیت 6000 نفر به آب سالم دسترسی پیدا کرده اند، افزود: برخی بخش‌های دیگر پروژه که نیاز به تکمیل شدن دارد، به قرارگاه واگذار نشده است، اما در صورت واگذاری، به سرعت و همچون سایر فازها تکمیل می شود که از جمله آن پروژه 8 کیلومتری انتقال آب از منطقه دهلائیه تا عین الزمان است.

وی با تقدیر از همکاری نهادهایی همچون بنیاد مستضعفان برای تامین لوله های این فاز، تاکید کرد: قرارگاه سازندگی سپاه، آبرسانی را یک امر مقدس می داند چراکه سقائی ریشه در فرهنگ اسلامی و عاشورایی پاسداران انقلاب دارد و همه فرزندان ایران اسلامی در سپاه، به آن افتخار می‌کنند.
 
منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی