تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

روحانی: امسال با همه سال‌های تحصیلی یک قرن اخیر متفاوت است

رییس جمهور گفت: امسال سال متفاوتی با همه سال‌های تحصیلی یک قرن اخیر در شیوه رعایت پروتکل‌های بهداشتی و نظم و انضباط در این زمینه از سوی دانش‌آموزان است.

کد خبر: ۷۰۴۴۷
۰۸:۴۶ - ۱۵ شهريور ۱۳۹۹
روحانی: امسال با همه سال‌های تحصیلی یک قرن اخیر متفاوت است
 
دیدارنیوز - حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی در آیین آغاز سال تحصیلی جدید با بیان اینکه برای ما مهم است روند آموزش در کشور جریان داشته باشد، اظهار کرد: امروز هم به مدد همه خانواده ها و دانش آموزان عزیز و معلمان گرانقدر ثابت می‌کنیم که دوگانگی آموزش - سلامت‌ و خانه - مدرسه غلط است.

وی افزود: امسال دقت‌ها در روند حفظ سلامت دانش‌آموزان بیشتر خواهد بود؛ چرا که یک دشمن طبیعی یعنی ویروس کرونا هم در کشور حضور دارد و این کار بر دوش معلمان، مدیران مدارس و خانواده‌هاست. ما می‌خواهیم بگوییم آموزش در کشور ما در سخت‌ترین شرایط تعطیل نمی‌شود همانطور که در سخت‌ترین روزهای جنگ هم تعطیلش نکردیم.

رییس جمهور گفت: امسال با تبریک سال تحصیلی جدید به معلمان عزیز عرض می‌کنم که امسال رسالت و وظایف سخت‌تری بر دوش‌شان قرار دارد. هر کسی معتقد است که آموزش باید تعطیل شود یعنی رشد و تعالی نوجوانان باید تعطیل شود و این روند توقف‌ناپذیر است.

روحانی تصریح کرد: اولین وظیفه معلمان عزیز ما مقابله با ویروس کروناست. در مدرسه مدیر و معلم سنگین‌ترین وظیفه را بر عهده دارند و البته خانواده‌ها و دانش‌آموزان هم همکاری می‌کنند. پس قبل از آغاز هر کلاس درسی با توصیه بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی باشد و در هر کلاسی سوالات دانش‌آموزان درباره سلامت شان برابر کرونا پاسخ داده شود و لااقل پنج دقیقه به این امر اختصاص داده شود.

وی یادآور شد: از همه معلمان خواهش می‌کنم که به دانش‌آموزان سکونت و آرامش بدهند تا استرس و اضطراب نداشته باشند. اگر رعایت بهداشت انجام شود، ماسک و رعایت فاصله صورت گیرد می‌تواند ما را از این ویروس برحذر دارد.

رییس جمهور با اشاره به اینکه خلاصه کردن آموزش با بهترین و شیواترین بیان از وظایف معلمان است، اظهار کرد: ممکن است امسال برخی از کارهای آموزشی که در مدارس انجام می‌شده به خانه محول شود و در اینجا باید که خانواده‌ها مثل همیشه دانش‌آموزان را همراهی کنند. همچنین در روزهایی که ممکن است حضور مجازی باشد هم باید مانند روزهایی که حضور فیزیکی دانش‌آموزان در مدارس انجام می‌شود نیز کیفیت آموزش حفظ شود.

روحانی با تاکید بر اینکه اولویت در امر آموزش با سلامت دانش‌آموزان است، تصریح کرد: اگر شبهه‌ای در سلامت دانش‌آموزی است حتماً او را به خانه بفرستید و اگر که خانواده‌ای مبتلا به کرونا شده است، حق ندارد فرزند عزیزش را به مدرسه بفرستد بلکه از طریق مجازی باید آموزش را تا پایان قرنطینه ادامه دهد.

وی در پایان گفت: امسال سال انضباطی دانش‌آموزان است. چیزی شبیه پادگان‌های آموزشی نیروهای مسلح، به طوری که در مسیر منزل تا مدرسه اصول بهداشتی را مراعات کند، در مدرسه رعایت فاصله اجتماعی را مورد توجه قرار دهد، در زمان خروج از مدارس نیز این فاصله‌گذاری حفظ شود. پس امسال سال متفاوتی با همه سال‌های تحصیلی یک قرن اخیر در شیوه رعایت پروتکل‌های بهداشتی و نظم و انضباط در این زمینه از سوی دانش‌آموزان است.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر