تیتر امروز

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.

حسین کروبی: نهادهای امنیتی به دلیل طولانی شدن زمان حصر برخی گشایش‌ها را انجام داده‌اند

فرزند حجت‌الاسلام مهدی کروبی با بیان اینکه گشایش‌هایی در یک ماه اخیر برای پدرم فراهم شده است، تصریح کرد: چون حصر بسیارطولانی شده، نهادهای امنیتی تصمیم گرفتند که این گشایش‌ها انجام شود.

کد خبر: ۷۰۲۲۹
۲۰:۱۱ - ۱۱ شهريور ۱۳۹۹
حسین کروبی: نهادهای امنیتی به دلیل طولانی شدن زمان حصر برخی گشایش‌ها را انجام داده‌اند
 
دیدارنیوز - «محمدحسین کروبی»  فرزند شیخ «مهدی کروبی» درباره حضور مهدی کروبی در منزل شیخ قدرت الله علیخانی و دیدار با اعضای مجمع روحانیون مبارز و تعدادی از کنشگران سیاسی، اظهار داشت: مدتی بود که گشایش‌هایی برای آقای کروبی انجام شده بود به عنوان مثال دیدارهایی را با افرادی داشتند اما بعد از بیانیه ایشان که درباره حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی منتشر شد، علاوه بر دستگیر شدن من، گشایش‌هایی که شروع شده بود لغو شد و حتی ملاقات فرزندان که طی دو تا سه سال گذشته هر زمان که می‌خواستند انجام می‌شد را به هفته‌ای یک بار تقلیل دادند.

وی با بیان اینکه اکنون به مدت یک ماه است که دوباره آن گشایش‌ها بازگشته‌اند، گفت: خانواده هر زمان که بخواهد می‌تواند به منزل ایشان برود رفت و آمد داشته باشد، همچنین چند جلسه است که اشخاصی که خود آقای کروبی موافق دیدار با آنها هستند با هماهنگی نهادهای امنیتی هر ۱۵ روز یکبار در منزل یکی از دوستان با ایشان ملاقات انجام می‌شود. 

حسین کروبی ادامه داد: از جمله این دیدارها شب گذشته در منزل آقای علیخانی انجام شد که در آن آقایان جمارانی، موسوی بجنوردی، آشتیانی، رحمانی از مجمع روحانیون مبارز و همچنین سید عباس موسوی، اسماعیل دوستی و آقای عباسی‌فر حضور داشتند.

وی با بیان اینکه امیدوار هستیم که این دیدارها دوباره به هم نخورد و این گشایش ادامه پیدا کند،  درباره اینکه آیا این گشایش‌ها با پا در میانی مقامات دولتی، رئیس‌جمهور یا اصلاح‌طلبان صورت گرفته است، تاکید کرد: هیچگونه صحبتی از سوی هیچ شخصی انجام نشده است و خود نهادهای امنیتی به این نتیجه رسیدند که چون حصر بسیارطولانی شده و پایان آن نیز مشخص نیست، این گشایش‌ها انجام شود.
 
منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی