تیتر امروز

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.

استقبال ترکیه از گفتگو با یونان درباره اختلاف در مدیترانه

وزیر امور خارجه ترکیه اعلام کرد: ترکیه از گفتگو با یونان به منظور حل اختلافات در مورد حقوق مدیترانه‌ای و منابع استقبال می‌کند؛ تا زمانی که یونان هم همین‌طور باشد.

کد خبر: ۷۰۲۱۴
۱۶:۱۲ - ۱۱ شهريور ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ به نقل از رویترز، این دو متحد ناتو بر سر ادعای منابع بالقوه هیدروکربن در دریای مدیترانه شرقی، به شدت اختلاف دارند. این اختلاف بر دیدگاه‌های مخالف آن‌ها در مورد حدود فلات قاره‌ای این دو کشور بنا شده است.
 
هر دو طرف در عین پافشاری در حمایت از حقوق خود، می‌گویند آماده حل اختلاف از طریق گفتگو هستند. آن‌ها همچنین تمرینات نظامی در مدیترانه شرقی انجام داده‌اند که ظرفیت تشدید اختلاف را بیشتر می‌کند.
 
مولود چاووش‌اغلو در این باره گفت: اگر شما از حل مسائل موجود از طریق گفتگو استقبال می‌کنید، ما هم همین‌طور هستیم.
 
وی در کنفرانس خبری اظهار کرد: متأسفانه، از آنجا که به تماس‌های ما توجهی نشده است... ما گام‌های ضروری را در عمل و بر سر میز انجام دادیم.
 
نیروی دریایی ترکیه اواخر روز دوشنبه، بیانیه‌ای مبنی بر آن صادر کرد که کشتی اکتشافی "عروج رییس" که در حال بررسی آب‌های مورد مناقشه بین کرت و قبرس بوده است، تا ۱۲ سپتامبر (۱ مهر) به کار خود در این منطقه ادامه خواهد داد.
 
این بیانیه پاسخ عصبانی آتن را به همراه داشت که گفته بود این کار غیرقانونی است و از ترکیه خواست تنش‌ها را کاهش دهد.
 
رئیس اجرایی اتحادیه اروپا، که در درگیری با ترکیه طرف یونان و قبرس، اعضای اتحادیه اروپا را گرفته است، خواستار گفتگو شده و از آنکارا خواسته اقدامات یک‌جانبه که باعث تنش در مدیترانه شرقی است را متوقف کند.
 
چاووش‌اغلو در پایان اظهار کرد: ما می‌خواهیم خواسته‌مان از یونان را تجدید کنیم، بعد از تحریک و مورد استفاده دیگران قرار گرفتن، اقدامات منفی علیه ترکیه انجام ندهید... به توافقات بین‌المللی بی‌اعتنا نباشید... شما بازنده خواهید بود.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی