تیتر امروز

اکبر حسنی: بانک‌ها برای تسهیلات تولید هزار بهانه می‌تراشند/ می‌توانستم با پولم دلار بخرم
بررسی موانع تولید در گفت‌وگو با مدیر عامل آریا چوب نفیس آفرینش+ویدیو

اکبر حسنی: بانک‌ها برای تسهیلات تولید هزار بهانه می‌تراشند/ می‌توانستم با پولم دلار بخرم

موانع، مشکلات و کارشکنی‌های مسیر تولید از ثبت درخواست و اخذ پروانه تا وارد کردن سخت افزار و موضوع ترخیص آن در گمرکات ایران در گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین.
گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف
چه کسی رئیس مجلس دوازدهم خواهد شد؟ دیدار گزارش می‌دهد:

گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف

محمدباقر قالیباف گرچه نفر اول انتخابات مجلس دوازدهم از تهران نشد، اما همچنان انتظار دارد که در مقام شیخ مکلای جریان اصولگرا، در جایگاه خود ابقا شود، گزینه‌های دیگری نیز برای ریاست بر مجلس مطرح...
آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار
دیدار نخستین برنامه از "پریسکوپ" را منتشر می‌کند

آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار

با توجه به طیف گسترده علاقه مندی‌ها در دهه‌های اخیر در زمینه‌های شغلی و به طبع سردرگمی و عدم آگاهی نسل نوجوان و جوان (نسل Z) نسبت به آینده، بازار کار، میزان درآمد، جایگاه شغلی و اجتماعی هر حرفه...

وکیل بهزادیان‌نژاد و وسمقی: جرم موکلانم، سیاسی است و باید با حضور هیأت منصفه بررسی می‌شد

​وکیل مدافع قربان بهزادیان نژاد و صدیقه وسمقی با بیان اینکه جرم موکلان، جرم سیاسی است و باید با حضور هیأت منصفه بررسی می‌شد، گفت: اگر سیاسی‌ترین افراد کشور اظهار نظرشان سیاسی تلقی نشود، پس جرم سیاسی چیست؟

کد خبر: ۷۰۱۸۱
۱۳:۴۷ - ۱۱ شهريور ۱۳۹۹

 
دیدارنیوز ـ سید محمود علیزاده طباطبایی، وکیل مدافع قربان بهزادیان‌نژاد و صدیقه وسمقی در خصوص جزئیات رأی صادره موکلان خود، اظهار کرد: کیفرخواست این پرونده نادرست بود، چون در کیفرخواست ذکر شده بود که بیانیه ۷۷ نفر، افراد را به تخریب تحریک کرده در صورتی که در آن روزی که بیانیه صادر شد، نه بانکی آتش گرفت و نه تخریبی صورت گرفت و تنها دو نفر کشته شده بودند. 
 
وی افزود: این بیانیه ۲۵ آذر ماه صادر شد در حالی که عمده حوادث ۲۷ آذر بود؛ هم بیانیه ۷۷ نفر و هم بیانیه حزب اتحاد ملت هشداری به مسئولان بود که از اتفاقات تلخ جلوگیری کنند.
 
علیزاده طباطبایی بیان کرد: نشر اکاذیب، افترا و توهین به مقامات مسئول جرم سیاسی است مگر اینکه به صورتی استنباط شود که این‌ها برای اصلاح امور نبوده که تشخیص این موضوع نیز به عهده هیأت منصفه است.
 
وی اضافه کرد: اگر سیاسی‌ترین افراد کشور اظهار نظرشان سیاسی تلقی نشود، پس جرم سیاسی چیست؟
 
وکیل مدافع قربان بهزادیان‌نژاد و صدیقه وسمقی گفت: من در لایحه دفاعیه‌ای که در حال تنظیم آن هستم، عین دفاعیات رهبری در سال ۵۰ را آوردم که اتهام ایشان توهین به شاه و تبلیغ و ترویج پیروی از آیت‌الله خمینی بود، ایشان در واکنش به اظهارات قاضی مبنی بر اینکه ما باید از ساواک استعلام بگیریم، می‌گوید که قاضی باید مستقل باشد و نباید تحت نظر دستگاه امنیتی باشد.
 
وی ادامه داد: ماهیت دستگاه‌های امنیتی سوءظن است، اما ماهیت دستگاه‌های قضایی بی‌طرفی است؛ کسی که پست امنیتی دارد به استناد قانون ممنوعیت بیش از یک شغل و به استناد قانون اساسی، همچنین از نظر عرف قضایی، نمی‌تواند پست قضایی داشته باشد. 
 
این وکیل پایه یک دادگستری اظهار کرد: جرم موکلان، جرم سیاسی است و باید با حضور هیأت منصفه بررسی می‌شد؛ متاسفانه قاضی نپذیرفت.
 
علیزاده طباطبایی افزود: طبق تبصره ماده ۲ قانون کاهش مجازات حبس، اگر قاضی قصد داشته باشد، بیش از حداقل مجازات حکم صادر کند، باید دلایل و کیفیات مشدده را ذکر کند در صورتی که در این پرونده کیفیات مخففه وجود دارد یعنی قاضی باید حداقل مجازات را در نظر بگیرد که متأسفانه به این صورت عمل نشده و اشد مجازات را صادر کرده‌اند، یعنی حداکثر مجازات فعالیت تبلیغی علیه نظام سه ماه تا یک سال حبس است که قاضی حکم یکساله داده است و ما در تجدیدنظرخواهی این ایرادات را تذکر خواهیم داد.
 
منبع: ایلنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی