تیتر امروز

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

مرگ مرموز پسر ۸ ساله و مسمومیت برادر کوچکترش

همزمان با مرگ مرموز پسر ۸ ساله و مسمومیت برادر ۶ ساله‌اش در خانه، بازپرس جنایی تهران تحقیقات خود را برای رمزگشایی از این ماجرای پیچیده آغاز کرد.

کد خبر: ۷۰۱۵۷
۱۲:۰۰ - ۱۱ شهريور ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ ساعت ۱۰:۳۰ صبح شنبه ۸ شهریور مأموران کلانتری ۱۲۰ سیدخندان در تماس با بازپرس کشیک قتل پایتخت از مرگ مرموز پسر ۸ ساله‌ای خبر دادند. باتوجه به حساسیت موضوع تحقیقات به دستور بازپرس مصطفی واحدی آغاز شد.
 
در بررسی‌های اولیه و تحقیق از خانواده پسربچه مشخص شد که علاوه بر او برادر ۶ ساله‌اش نیز حالش بد بوده و بی‌هوش شده که برای درمان به بیمارستان لقمان منتقل شده است. با توجه به مشکوک بودن علت مرگ، دستور انتقال جسد کودک به پزشکی قانونی صادر و انجام آزمایشات روی پسربچه بی‌هوش نیز آغاز شد.
 
همچنین در نخستین بررسی‌ها از خانواده دو کودک مشخص شد که پدر و مادر بچه‌ها حدود ۶ سال قبل از هم جدا شده‌اند و مدتی بعد پدرشان با زن جوانی ازدواج کرده است و سرپرستی بچه‌ها نیز با پدر بوده و مادرشان فقط در هفته ۴۸ ساعت حق ملاقات با فرزندانش را داشته است.
 
در ادامه تحقیقات تیم جنایی دریافت پنجشنبه گذشته جشن تولد یکی از پسر‌ها بوده و مادرشان به‌دنبال بچه‌ها آمده و آن‌ها را با خود به کرج برده تا برایشان جشن بگیرد. ساعت ۴ عصر جمعه نیز بچه‌ها را به خانه پدرشان برگردانده است در حالی که حالشان خوب بوده و مشکلی نداشته‌اند. همان شب نیز بچه‌ها با پدر و نامادری خود بیرون رفته‌اند، اما آخر شب که به خانه برگشتند بچه‌ها اظهار خستگی و بی‌حالی کرده و به اتاقشان رفته‌اند تا بخوابند. تا اینکه صبح روز بعد که پدر و نامادری به سراغ بچه‌ها رفته‌اند متوجه حال وخیم آن‌ها شده و بچه‌ها را به بیمارستان برده‌اند. اما برادر بزرگتر مدت زیادی زنده نماند و هردو جان باخت.
 
پدر دو کودک با احتمال اینکه زمانی که بچه‌ها با مادرشان بوده‌اند اتفاقی برایشان رخ داده باشد، از همسر اول خود شکایت کرده و خواهان بررسی ماجرا شده است. اما مادر این دو پسربچه با بیان اینکه بچه‌ها هنگام تحویل به پدرشان در سلامت کامل بوده‌اند، با شکایت علیه نامادری بچه‌ها مدعی شد که ساعت ۴ بعدازظهر روز جمعه زمانی که بچه‌ها را برگردانده، حالشان خوب بوده و احتمالاً بعد از تحویل بچه‌ها به نامادری و پدرشان این اتفاق برای آن‌ها رخ داده است.
 
تحقیقات نشان می‌دهد که نامادری رابطه خوبی با بچه‌ها داشته است. هرچند تحقیقات اولیه احتمال مسمومیت دو کودک را تقویت می‌کند، اما بازپرس شعبه یازدهم دادسرای امور جنایی تهران اعلام نظر نهایی را به نتیجه آزمایش‌های سم‌شناسی پزشکی قانونی درباره علت مرگ موکول کرده است.
 
منبع: همشهری
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی