تیتر امروز

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...

حمایت اکثریت پارلمان لبنان از «مصطفی ادیب» برای تصدی نخست وزیری

مصطفی ادیب سفیر لبنان در برلین روز دوشنبه موفق شد حمایت ۹۰ نفر از اعضای پارلمان این کشور را برای احراز پست نخست‌وزیری بدست بیاورد.

کد خبر: ۷۰۰۹۷
۱۶:۰۳ - ۱۰ شهريور ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ به نقل از شبکه تلویزیونی المنار، نمایندگان فراکسیون‌های مختلف پارلمانی لبنان امروز با میشل عون رئیس جمهوری این کشور دیدار کردند و گزینه‌های مورد نظر خود را برای تصدی پست نخست وزیری معرفی کردند.
 
بر اساس این گزارش، ۹۰ نفر از ۱۲۸ عضور پارلمان لبنان مصطفی ادیب را به عنوان نخست وزیر پیشنهاد کردند.
 
۱۶ نفر نیز نواف سلام را پیشنهاد دادند و ریا الحسن و فضل شلق نیز هر کدام حمایت یک نماینده پارلمان را بدست آورد. 
 
بر اساس قانون اساسی لبنان، رئیس جمهوری پس از مشورت با نمایندگان پارلمان، فردی را که حائز حمایت اکثریت پارلمان باشد به عنوان نخست وزیر مامور به تشکیل کابینه می‌کند.
 
 اداره کل ریاست‌جمهوری لبنان اعلام کرد که رئیس جمهوری، ادیب را برای تعیین وی بعنوان نخست‌وزیر جهت تشکیل دولت جدید، فراخوانده است.
 
فراکسیون وفاداری به مقاومت وابسته به حزب‌الله و فراکسیون پیشرفت و آزادی به ریاست نبیه بری رئیس پارلمان و جنبش امل و همچنین فراکسیون لبنان قوی وابسته به حزب جریان آزاد ملی به ریاست جبران باسیل حمایت خود را از نخست‌وزیری ادیب برای تشکیل دولت جدید این کشور اعلام کرده اند.
 
بعداز انفجار مهیب عصر ۱۴ مرداد ماه بندر بیروت، حسان دیاب نخست وزیر لبنان تحت فشار‌های داخلی و خارجی مجبور شد استعفای دولت خود را اعلام کند و به درخواست ژنرال عون دولت او تحت عنوان دولت پیشبرد امور تا تشکیل دولت جدید به کار خود ادامه می‌دهد.
 
ادیب که از سال ۲۰۱۳ تاکنون به عنوان سفیر لبنان در آلمان فعال است دارای مدرک دکترا در رشته حقوق و علوم سیاسی است.
 
وی که متاهل و دارای ۵ فرزند است، زندگی حرفه‌ای خود را به عنوان مدرس در رشته‌های حقوق بین الملل، جغرافیای سیاسی و روابط بین الملل در دانشگاه‌های لبنان و فرانسه آغاز کرده است.
 
ادیب از سال ۲۰۰۰ میلادی تا ۲۰۱۳ به عنوان مشاور نجیب میقاتی نخست وزیر وقت لبنان فعالیت کرده و در سال‌های ۲۰۰۵ و ۲۰۰۶ به عنوان نماینده نخست وزیر وقت در کمیته ویژه تدوین قانون جدید انتخابات لبنان حضور داشته است.
 
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
پرطرفدارترین ها