تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
کرمانشاه همچنان در وضعیت "هشدار" کرونا؛

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه: سفر‌های اخیر تابستانی کار دستمان می‌دهد

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه همچنان در وضعیت هشدار کرونا قرار داریم، گفت: این احتمال هست که به خاطر افزایش سفر‌های تابستانی در تعطیلات اخیر شاهد افزایش مبتلایان در روز‌های آینده باشیم.

کد خبر: ۷۰۰۵۱
۱۱:۲۲ - ۱۰ شهريور ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ دکتر محمودرضا مرادی با اشاره به قرار گیری استان در وضعیت هشدار کرونا، گفت: فعلا تغییری در تعداد مبتلایان نداشته ایم، اما پیش بینی می‌شود با توجه به سفر‌های مردم در تعطیلات اخیر آمار مبتلایان طی روز‌های آینده افزایش یابد.
 
مرادی با انتقاد از رفتار برخی افراد و انجام سفر‌های غیرضروری، گفت: متاسفانه در تعطیلات اخیر شاهد افزایش سفر‌های تابستانی بودیم که این امر در روز‌های آینده، استان را با افزایش آمار مبتلایان مواجه می‌کند.
 
وی به شلوغی جاده‌های شمال کشور اشاره کرد وافزود: قطعا از مردم استان کرمانشاه هم در این موج شلوغی حضور دارند و این شرایط احتمال افزایش مبتلایان در روز‌های آینده را بالا می‌برد.
 
وی افزود: همچنین برگزاری تجمعی مراسم عروسی قبل از محرم، قطعا در چند روز آینده موجب افزایش مبتلایان استان خواهد شد.
 
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به زرد بودن وضعیت استان، گفت: اگر مردم به همین روند ادامه داده و نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی بی خیال باشند، در روز‌های آینده قرمز شدن وضعیت استان بعید نیست.
 
وی افزود: قرمز شدن وضعیت استان یعنی افزایش آمار مبتلایان و فوتی‌های کرونا و از مردم می‌خواهیم برای حفظ جان خود و عزیزانشان حتما رعایت پروتکل‌های بهداشتی را داشته باشند تا به این شرایط دچار نشویم.
 
مرادی یادآور شد: طولانی شدن بیماری کرونا نباید مردم را نسبت به رعایت پروتکل‌ها دلسرد و خسته کند و مردم باید بدانند که کرونا هر لحظه در کمین آنهاست و این بیماری کوچک و بزرگ نمی‌شناسد و این امکان هست که قربانی بعدی کرونا خود آن‌ها باشند.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی