تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...

امشب آخرین مهلت انتخاب رشته پذیرفته شدگان آزمون دکتری دانشگاه آزاد

فرایند انتخاب رشته دوره دکتری تخصصی سال ۹۹ دانشگاه آزاد اسلامی برای داوطلبانی که در آزمون سراسری دوره دکتری تخصصی سازمان سنجش آموزش کشور شرکت کرده اند، ساعت ۲۴ امشب دوشنبه ۱۰ شهریور ماه پایان می‌یابد.

کد خبر: ۷۰۰۳۸
۱۰:۰۰ - ۱۰ شهريور ۱۳۹۹

امشب آخرین مهلت انتخاب رشته پذیرفته شدگان آزمون دکتری دانشگاه آزاد

دیدارنیوز ـ داوطلبان مجاز به انتخاب رشته براساس کارنامه صادره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور می‌توانند متناسب با مجموعه امتحانی خود حداکثر تا ۸۰ رشته/ محل را در دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب کنند.
 
متقاضیان دوره دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی همچنین لازم است با مراجعه به سامانه www.azmoon.org دفترچه راهنمای انتخاب رشته را دریافت کنند و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما و درصورت دایر بودن رشته گرایش مورد تقاضا در دانشگاه آزاد اسلامی از طریق سامانه مذکور انتخاب رشته کنند.
 
داوطلبان لازم است با کد شناسه انتخاب رشته مندرج در ذیل کارنامه صادره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور وکد ملی اقدام به ورود به سامانه کرده و پس از پرداخت وجه ثبت نام نسبت به انتخاب رشته محل‌های مورد نظر خود به ترتیب اولویت اقدام کنند.
 
دکتر بهروز طهماسب کاظمی رئیس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ‌التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این خصوص با بیان اینکه فرآیند انتخاب رشته برای ادامه تحصیل در دوره دکتری در دانشگاه آزاد اسلامی به صورت مستقل و از طریق پایگاه اطلاع رسانی مرکز سنجش، پذیرش و امور فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی انجام می‌شود، اظهار کرد: داوطلبان پس از انتخاب رشته در صورت کسب نمره لازم برای رشته محل انتخابی و ارائه سوابق تحصیلی خود برابر بند ۴ قانون سنجش و پذیرش دانشجو برای مصاحبه دعوت خواهند شد.
 
وی با بیان اینکه داوطلبان می‌تواند حداکثر ۸۰ رشته محل را برای دعوت به مصاحبه انتخاب کنند، تأکید کرد: با تمهیدات اندیشیده شده داوطلبان می‌توانند تمامی رشته محل‌های موجود در دانشگاه برای رشته تحصیلی مد نظر را به ترتیب اولویت درخواستی خود انتخاب کنند.
 
رئیس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ‌التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه همچون سال گذشته قریب به ۱۰ هزار ظرفیت پذیرش دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد، گفت: حدود ۵۴ درصد از این ظرفیت متعلق به رشته‌های علوم انسانی، ۱۸ درصد متعلق به فنی و مهندسی، ۱۶ درصد متعلق به علوم پایه، ۸ درصد متعلق به رشته‌های کشاورزی و حدود ۴ درصد متعلق به رشته‌های هنر است.
 
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی