تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

محور‌های شمالی یکطرفه شد

معاون مرکز مدیریت راه‌های کشور با اشاره به آخرین وضعیت تردد و ترافیک در محور‌های شمالی گفت: جاده چالوس، آزادراه تهران - شمال و محور هراز یک طرفه شده است و هرقدر به ساعات پایانی امروز نزیک می‌شویم ترافیک بیشتر می‌شود.

کد خبر: ۷۰۰۱۲
۱۶:۲۸ - ۰۹ شهريور ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ ژگان جلیلیان اظهار کرد: محور‌های شمالی کشور به غیر از جاده فیروزکوه در مقاطعی با ترافیک سنگین مواجه هستند. به نظر می‌رسد با توجه به قرار داشتن در روز پایانی تعطیلات هر قدر به ساعات پایانی امروز نزدیک‌تر می‌شویم، ترافیک سنگین‌تر خواهد شد.
 
وی افزود: در محور چالوس در مقاطعی مانند مرزن آباد تا مکارود سنگینی مشاهده می‌شود که و از ۱۲ ظهر امروز از شهرستانک تا مرزن آباد بسته و این محور در مسیر شمال به جنوب یکطرفه شده است.
 
معاون مرکز مدیریت راه‌های کشور ادامه داد: در آزادراه تهران - شمال مشکل ترافیکی فعلاً نداریم و قطعه یک آزادراه تهران - شمال نیز بسته شده و تردد به صورت یکطرفه از شمال به جنوب انجام می‌شود. البته در محدودیت ترافیکی اعمال شده قرار است تا ساعت ۲ بامداد ادامه پیدا کند، اما لغو، تمدید و تصمیم گیری درباره محدودیت‌های ترافیکی بستگی به نظر پلیس راه دارد.
 
جلیلیان با بیان اینکه بیشترین ترافیک در محور‌های شمالی از ساعت ۱۶ امروز تا ۲۲ پیش بینی شده است، گفت: وضعیت محور هراز نیز به‌گونه‌ای است که در تونل شماره یک بایجان شاهاندشت و آب اسک ترافیک سنگینی وجود دارد و در مابقی محدوده‌های این محور شاهد ترافیک پرحجم، اما روان هستیم.
 
معاون مرکز مدیریت راه‌های کشور وضعیت تردد در محور فیروزکوه را پرحجم و روان توصیف و اظهار کرد: در آزادراه قزوین - رشت در مسیر برگشت شاهد ترافیک سنگین در عوارضی امامزاده هاشم و شهر رودبار هستیم و در محور فیروزکوه از ساعت ۸ صبح امروز تا ۱۲ شب تردد هرگونه تریلی و کامیون به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسد شدنی در مسیر شمال به جنوب ممنوع اعلام شده است.
 
وی اظهار کرد: بر اساس آخرین اطلاعیه‌ها و پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی محور‌های شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی بوده و تنها در استان‌های گیلان و خراسان شمالی بارش‌های پراکنده پیش بینی شده که تا این لحظه شاهد آن نبوده‌ایم.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر