تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.

پلیس: پخش نذری گرم ممنوع است

جانشین رییس پلیس پیشگیری تهران بزرگ اعلام کرد که پخش نذری گرم بر اساس دستور ستادملی مقابله با کرونا ممنوع است.

کد خبر: ۶۹۹۱۲
۲۱:۳۷ - ۰۶ شهريور ۱۳۹۹
پلیس: پخش نذری گرم ممنوع است
 
دیدارنیوز - سرهنگ جلیل موقوفه‌ای با اشاره به فرارسیدن ایام عزادارای محرم و پخش نذورات گفت: براساس ابلاغ ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا، پخش نذورات به صورت غذای گرم ممنوع است و به همین دلیل نیز شهروندان باید این موضوع را مورد توجه قرار دهند و برای حفظ سلامت خودشان از دریافت نذورات خودداری کنند.

وی ادامه داد: بالاخص ممکن است برخی سارقان در پوشش ارائه نذورات خوراکی و با اغفال شهروندان ، مرتکب سرقت شوند و اموال آنان را به سرقت ببرند.‌ همچنین با توجه به اینکه تمهیداتی برای جمع آوری نذورات برای کمک به ایتام و نیازمندان مانند راه اندازی پویش‌ها در نظر گرفته شده است، به شهروندان توصیه می‌شود که در این پویش‌ها شرکت کنند و نذر خودشان را امسال به این صورت ادا کنند. البته توجه داشته باشند که حتما با مراکز معتبر و شناخته شده همکاری کنند.

موقوفه‌ای همچنین با اشاره به تعطیلات پیش رو گفت: به شهروندان تهرانی توصیه می‌کنم برای جلوگیری از شیوع کرونا از رفتن به سفرهای غیرضروری خودداری کنند و اگر چنانچه نیاز شد سفری را در این بازه تعطیلات سه روزه انجام دهند، حتماً تمهیدات امنیتی و ایمنی را برای منزل شان در نظر بگیرند که از جمله تمهیدات ایمنی و امنیتی می‌توان به استفاده از درب آکاردئونی با قفل مناسب اشاره کرد.

جانشین رئیس پلیس پیشگیری پایتخت خاطرنشان کرد: همچنین لازم است شهروندان از بسته بودن پنجره‌ها و محکم بودن نرده پنجره‌ها به ویژه در طبقه اول و همکف مطمئن شوند. وجوهات نقد و طلاجات را به هیچ عنوان در هیچ زمانی در منازل نگهداری نکنند و حتی المقدور یک لامپ روشنایی در اتاقی که پنجره اش از بیرون ساختمان دید دارد، روشن بگذارند.
 
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی