تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

بابایی کارنامی: مزد بگیران نه امنیت شغلی دارند، نه امنیت اقتصادی

رئیس فراکسیون کارگری گفت: با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به تفاهماتی دست پیدا کردیم که طی آن بتوانیم به کارگران مسکن و کارت خرید بدهیم.

کد خبر: ۶۹۸۴۱
۱۰:۳۰ - ۰۶ شهريور ۱۳۹۹

 
دیدارنیوز ـ علی بابایی درباره این‌که این روز‌ها با افزایش تورم و شرایط کشور کارگران با مشکلات زیادی روبه‌رو شده‌اند و فراکسیون کارگری در این راستا چه اقداماتی انجام داده است، گفت: کارگران یکی از مواردی هستند که مظلوم‌ترین قشر جامعه به شمار می‌روند.
 
رئیس فراکسیون کارگری خاطرنشان کرد: به دلیل تورم افسار گسیخته و ناملایماتی که در حوزه اقتصادی کشور این روز‌ها شاهد هستیم، متاسفانه قشری که در مرض بیشترین آسیب‌ها قرار می‌گیرد؛ کارگری است. 
 
وی با بیان این‌که در کشور سابقه ندارد ما کاری برای قشر کارگری به صورت تمام و کمال انجام داده باشیم، عنوان کرد: فراکسیون کارگری با مشاهده وضعیت کشور تا جایی که توان داشت، کار‌هایی انجام داد؛ به طور مثال افزایش حق مسکن را پیگیری کردیم و افزایش هم پیدا کرد و دولت موظف به اجرایی شدن آن شد.
 
نماینده ساری و میاندرود ادامه داد: بحث دیگری که با وزیر تعاون، کار و رفاهی تفاهم کردیم، این بود که ۲۰۰ هزار «مسکن کارگران» در سال ۱۳۹۹ در قالب مسکن ملی به این کارگران داده شود.
 
وی افزود: پیشنهاد دادیم کارت الکترونیک خرید با اعتبارسنجی سازمان تامین اجتماعی در تفاهم با بانک مرکزی تا سقف ۱۰ میلیون تومان با سود ۴ درصد به تمامی کارگران در کل کشور داده شود تا قدرت خرید داشته باشند.
 
رئیس فراکسیون کارگری در پاسخ به این سوال که کارگران امروز مطرح می‌کنند نمایندگان باید از کوچک شدن سفره‌های‌شان جلوگیری کنند، آیا می‌توان امیدوار بود که مجلس به کمک آن‌ها خواهد آمد، گفت: کارگر از اساس امیدی ندارد چراکه در همه شاخص‌ها و سناریو‌ها کارگران بازنده هستند.
 
وی خاطرنشان کرد: مزد بگیران در کل کشور با یک چالش جدی مواجه هستند مخصوصا مزد‌بگیرانی که حاشیه امن شغلی ندارد.
 
نماینده ساری و میاندرود بیان کرد: یک موقع مزدبگیر کارمند نه این‌که وضعیت مالی خوبی داشته باشد، اما بهتر از کارگر است؛ می‌داند حقوقی دارد، اما کارگران نه امنیت اقتصادی دارند و نه امنیت شغلی که این وضعیت آینده آن‌ها را با مشکل مواجه می‌کند. 
 
وی گفت: باید سه محور دولت، کارفرما و آورده کار در بحث سه‌جانبه‌گرایی به تفاهم و قوانین مشترک برسند تا بتوانیم کاری انجام دهیم.
 
منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها