تیتر امروز

هم تشکر می‌کنیم و هم حمایت!
افاضات اضافه

هم تشکر می‌کنیم و هم حمایت!

عوام‌الملک در هفته‌ای که گذشت به «حماسه» بزرگ اخیر در کشور اشاره کرده و گفته بابت این اتفاقات ما فقط باید متشکر باشیم و حمایت کنیم.
سمانه نایینی:
گفت‌وگوی ویژه دیدارنیوز با یک فعال حوزه روابط عمومی سمن‌ها

سمانه نایینی: "جمع‌آوری" مناسب پسماند است نه کارتن‌خواب‌ها و کودکان کار/ ناکارآمدی شهرداری به سازمان‌های مردم نهاد آسیب زد/ خلع سواد رسانه‌ای پاشنه آشیل روابط عمومی‌ها است

امروز ۲۷ اردیبهشت ماه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی‌هاست و این روز بهانه‌ای شد تا دیدارنیوز در گفت و گویی با یکی از فعالان حوزه روابط‌عمومی سمن‌ها، چالش‌ها و کاستی‌های این حوزه را بررسی کند.
تلاش کن! طلاش کن

تلاش کن! طلاش کن

رویکرد پریسکوپ برآن است که دغدغه و علاقه مندی‌های نسل z رو با تجربه و دانش نسل‌های قبل‌تر ادغام کند تا نتایج جالب و جدیدی در راستای اهداف شغلی هر دو نسل برسد. در قسمت سوم این برنامه چشم پریسکوپ...

۱۷۵ نفر از بهبودیافتگان کرونا در سیستان و بلوچستان پلاسما اهدا کردند

مدیرکل انتقال خون سیستان و بلوچستان گفت: ۱۹۵ نفر از بهبودیافتگان ویروس کرونا در استان از ابتدای سالجاری تاکنون برای اهدای پلاسما به انتقال خون مراجعه کردند که از این تعداد ۱۷۵ نفر موفق به اهدا شدند.

کد خبر: ۶۹۸۳۲
۰۸:۵۰ - ۰۶ شهريور ۱۳۹۹

۱۷۵ نفر از بهبودیافتگان کرونا در سیستان و بلوچستان پلاسما اهدا کردند

دیدارنیوز ـ دکتر سهیلا خسروی اظهار داشت: ۵۸ واحد پلاسمای ویروس کرونا از سایر استان‌های کشور از ابتدای امسال تاکنون دریافت و بین ۲۰۳ مرکز درمانی سیستان و بلوچستان توزیع شده است.
 
وی گفت: ۲۷ هزارو ۵۰۳ نفر در این مدت برای اهدای خون به پایگاه‌ها و مراکز سازمان انتقال خون سیستان و بلوچستان مراجعه کردند که از این تعداد ۲۱ هزارو ۷۴۱ نفر موفق به اهدای خون شدند.
 
مدیرکل سازمان انتقال خون سیستان و بلوچستان افزود: یکهزارو ۷۴۰ نفر از مجموع اهدا کنندگان خون زن و ۲۰ هزار و یک نفر مرد بودند.
 
وی بیان کرد: بیشترین گروه خونی اهدایی مربوط به O+ با هفت هزارو ۷۲۲ نفر بوده است.
 
خسروی ادامه داد: متوسط مصرف ماهانه استان ۱۱ هزارو ۵۱۹ واحد خون و فرآورده‌های خونی است.
 
وی با اشاره به اینکه کمبود‌ها از پایگاه‌های معین در سطح کشور دریافت می‌شود، گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون ۲۰ هزار و ۲۷۰ واحد خون از سایر استان‌ها بویژه شهر‌های بیرجند، تهران، بجنورد و اصفهان دریافت شده است.
 
مدیرکل سازمان انتقال خون سیستان و بلوچستان افزود: سه هزار و ۲۴۰ نفر بیمار تالاسمی در سیستان و بلوچستان وجود دارد که ۶۸ درصد از خون اهدایی برای این بیماران مصرف می‌شود.
 
وی اظهار داشت: با توجه به افزایش بیماری‌های عفونی از جمله کرونا و انجام قرنطینه خانگی از سوی شهروندان اهدای خون بصورت قابل توجهی کاهش داشته است.
 
خسروی گفت: پایگاه‌های انتقال خون در سیستان و بلوچستان از ایمنی بسیار بالایی برخوردارند و هم استانی‌های عزیز نباید نگران آلوده شدن به ویروس کرونا در این مراکز باشند.
 
وی دارا بودن حداقل وزن ۵۰ کیلوگرم، نداشتن سابقه رفتار پرخطر، پایین نبودن فشار خون، دارا بودن حداقل ۱۸ سال تمام و حداکثر ۶۰ سال تمام، برخورداری از سلامت کامل و مبتلا نبودن به کم‌خونی را از شرایط لازم برای اهداکنندگان خون عنوان کرد.
 
به گزارش ایرنا از منظر کارشناسان، در سیستان و بلوچستان با توجه به ثبت نشدن برخی ازدواج‌ها به صورت رسمی، ازدواج‌های فامیلی و در نتیجه عدم دریافت مشاوره و انجام نشدن آزمایش‌های قبل از ازدواج و همچنین وجود نگرش‌های منفی در زمینه سقط جنین همچنان روند رو به رشد تعداد مبتلایان به بیماری تالاسمی ماژور در این استان ادامه دارد.
 
هرچند که با همکاری علما، رسانه‌ها و معتمدان و بزرگان طوایف شمار نوزادان مبتلا به تالاسمی کاهش یافته، اما بازهم نیاز به همکاری بیشتر زوج‌های جوان و والدین در زمینه جلوگیری از این بیماری است.
 
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی