تیتر امروز

حسین بیش از شرارت یزید؛ قربانی کسانی شد که گرفتار حماقت بودند، از آنجا زخم‌های بیشتری خورد/ حسین از حق اعتراض به حاکم اسلامی و حق انتخاب دفاع می‌کند
در سی‌وهفتمین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد:

حسین بیش از شرارت یزید؛ قربانی کسانی شد که گرفتار حماقت بودند، از آنجا زخم‌های بیشتری خورد/ حسین از حق اعتراض به حاکم اسلامی و حق انتخاب دفاع می‌کند

در سی‌وهفتمین برنامه دیدار اندیشه که مقارن با روز عاشورا منتشر می‌شود با ناصر مهدوی با موضوع "حسین؛ منادی زندگی انسانی" گفتگو کردیم.
ترامپ: هفته آینده با ایران توافق می‌کنیم!/ تقاضای خانه احزاب برای اعلام عفو عمومی/ آیا مکانیزم ماشه فعال می‌شود؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: هفته آینده با ایران توافق می‌کنیم!/ تقاضای خانه احزاب برای اعلام عفو عمومی/ آیا مکانیزم ماشه فعال می‌شود؟

این صد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی نیکجو: مردم برای آرامش به حمایت حاکمان نیاز دارند نه «یوگا» / به کودکان یاد دهید از ترس‌هایشان حرف بزنند/ از این پیچ خطرناک عبور می‌کنیم اگر ...
بررسی تاثیرات جنگ بر روح و روان انسان‌ها در گفت‌و‌گو با یک روان درمانگر:

علی نیکجو: مردم برای آرامش به حمایت حاکمان نیاز دارند نه «یوگا» / به کودکان یاد دهید از ترس‌هایشان حرف بزنند/ از این پیچ خطرناک عبور می‌کنیم اگر ...

در پنجمین برنامه از سری برنامه های تیتر بررسی تاثیرات جنگ بر روح و روان انسان ها با دکتر علی نیکجو، روان درمانگر مطرح کردیم. او معتقد است: صدا و سیما و اینترنشنال به عنوان دو ابرمدیا، آسیب بزرگی...

استقلال مجیدی با ضربات پنالتی پرسپولیس یحیی را حذف کرد / یحیی بازهم در پنالتی باخت!

شاگردان مجیدی در ضربات پنالتی موفق به برتری مقابل پرسپولیس شدند تا حریف تراکتور در فینال جام حذفی شوند.

کد خبر: ۶۹۸۲۴
۲۲:۰۴ - ۰۵ شهريور ۱۳۹۹
پرسپولیس ۲ (۱) - استقلال ۲ (۴)؛ فینال با پنالتی
 
دیدارنیوز - پرسپولیس پس از چهارمین قهرمانی متوالی در لیگ برتر که با قاطعیت به دست آمد، شرایط مناسب و البته راه دشواری برای کسب دوگانه در جام حذفی دارد، اما آنها اکنون که به مصاف استقلال رفتند، کار سختی دارند چراکه آبی‌ها در شرایط روحی مطلوبی به سر می‌برند و بعد از نایب قهرمانی در لیگ، به دنبال برد در دربی، رسیدن به فینال جام حذفی و کسب عنوان قهرمانی در این رقابت‌ها هستند تا سال پُر حاشیه خود را با یک جام به پایان رسانند.

پرسپولیس در هفته چهارم لیگ برتر مقابل استقلال به برتری رسید، اما در دیدار برگشت به تساوی 2 بر 2 رسید و حالا باید دید سومین تقابل سرخابی‌ها در فصل 99-98 که در جام حذفی است، با چه نتیجه‌ای خاتمه پیدا می‌کند.

مرحله نیمه نهایی جام حذفی؛چهارشنبه: 99/06/05 ؛ ساعت: 19
استادیوم: آزادی تهران/ بدون تماشاگر
داور: پیام حیدری/ کمک‌ها: محمدرضا ابوالفضلی و علیرضا ایلدروم؛ کمک داوران پشت دروازه: حسن اکرمی و یاسر همرنگ؛ داور چهارم: حسن زیاری/ ناظر داوری: حسن کامرانی‌فر/ ناظر ویژه: اسماعیل صفیری.

پرسپولیس

بوژیدار رادوشوویچ
سید جلال حسینی(46 - محمد نادری(61- کریستین اوساگوآنا))
محمد حسین کنعانی‌زادگان
مهدی شیری(27 - کمال الدین کامیابی نیا)
شجاع خلیل‌زاده
احمد نوراللهی
سیامک نعمتی
بشار رسن(113- مهدی عبدی)
وحید امیری
مهدی ترابی
علی علیپور(113- امید عالیشاه)
سرمربی: یحیی گل‌محمدی
 

استقلال

سید حسین حسینی
عارف غلامی
محمد دانشگر
وریا غفوری
هرویه میلیچ
مسعود ریگی
علی کریمی(2+90- میلاد زکی‌پور)
آرش رضاوند(85 - امیرارسلان مطهری)
فرشید اسماعیلی(51- فرشید باقری)
مهدی قایدی
شیخ دیاباته

سرمربی: فرهاد مجیدی
 
 
اخطار

مسعود ریگی(14) عارف غلامی(114) از استقلال
 
سیامک نعمتی(1+45) شجاع خلیل‌زاده(117) از پرسپولیس
 
ضربات پنالتی

استقلال 1 - پرسپولیس 0 : دیاباته با سبک خاص خود پنالتی اول آبی‌ها را زد و برخلاف جهت رادوشوویچ توپ را به سمت چپ زد تا گلزنی کند.
 
استقلال 1 - پرسپولیس 0 : شوت زمینی نوراللهی به سمت راست دروازه را حسینی مهار کرد.
 
استقلال 2 - پرسپولیس 0 : شوت محکم وریا غفوری به مرکز دروازه در حالی که رادوشوویچ به سمت راست شیرجه رفته بود، تبدیل به گل کرد.
 
استقلال 2 - پرسپولیس 1 : امید عالیشاه برخلاف جهت حسینی که به سمت راست شیرجه زده بود، توپ را وارد دروازه کرد.
 
استقلال 3 - پرسپولیس 1 : شوت زمینی هرویه میلیچ در حالی که روی زمین افتاده بود، به مرکز دروازه ر فت و تبدیل به گل شد.
 
استقلال 3 - پرسپولیس 1 : اوساگوآنا به شکل عجیبی توپ را از بالای دروازه استقلال به بیرون زد تا آبی‌ها در آستانه برتری قرار بگیرند.
 
استقلال 4 - پرسپولیس 1 : در حالی که رادوشوویچ به سمت چپ شیرجه زده بود، شوت مطهری به سمت مخالف رفت تا استقلال به فینال جام حذفی صعود کند.
 
شرح گل

پرسپولیس صفر - استقلال 1 (دقیقه 4: مهدی قایدی): دفع ناقص مهدی شیری روی توپی که در هوا سرگردان بود به هروویه میلیچ رسید و او با بغل پا توپ را به مهدی قایدی رساند تا این ستاره ریزنقش آبی‌ها با عبور توپ از بین پاهای بشار رسن و شوت فنی توپ را تبدیل به گل کند.
 
 
پرسپولیس 1 - استقلال 1 (دقیقه 48: بشار رسن): ارسال محمد نادری از جناح چپ زمین در محوطه جریمه به علی علیپور رسید که مهار توپ و پاس به عقب او را بشار رسن با شوت روی پای تماشایی زد تا گل تساوی تیمش را به ثمر رساند.
 
 
پرسپولیس 2 - استقلال 1 (دقیقه 89: علی علیپور): پاس رو به جلوی سیامک نعمتی در سمت راست زمین به کمال کامیابی‌نیا رسید که ارسال او را علی علیپور بدون مکثب و با ضربه دقیق بغل پا وارد دروازه استقلال کرد.
 
پرسپولیس 2 - استقلال 2 (دقیقه 3+90: محمد دانشگر): پاس به عقب میلاد زکی‌پور و ارسال هرویه میلیچ از جناح چپ زمین را محمد دانشگر با ضربه سر چکشی زد تا گل تساوی استقلال به نام او ثبت شود و اجازه حذف تیمش را ندهد.
 
در حاشیه

* پرسپولیس و استقلال بازیکن محرومی برای این مسابقه ندارند.
* با توجه به غیبت تماشاگران در دربی، پرچم‌های بزرگ دو تیم در جایگاه مخصوص پرسپولیس و استقلال در تقابل‌های قبلی دو تیم گسترده شده تا نمای زیبایی به ورزشگاه بدهد.
*  در طبقه اول ورزشگاه، کانون هواداران پرسپولیس و استقلال  از پرچم‌هایی که نام این دو باشگاه را به صورت لاتین نوشته است، درج کردند.
* سیاوش یزدانی، روزبه چشمی، داریوش شجاعیان، محسن کریمی و مرتضی تبریزی 5 بازیکن استقلال هستند که بخاطر آسیب دیدگی در فهرست این تیم مقابل پرسپولیس حضور ندارند.
* دراگان اسکوچیچ، سرمربی تیم ملی با حضور در ورزشگاه آزادی، بازی پرسپولیس و استقلال را از نزدیک مشاهده می‌کند.
* در دقیقه 24 فرشید اسماعیلی در بدو ورود به محوطه جریمه پرسپولیس سرنگون شد که در این صحنه اعضای کادر فنی استقلال به شدت نسبت به عدم اعلام خطا به سود این تیم معترض شدند.
 
 
* در دقیقه 30 بازیکنان پرسپولیس به پیام حیدری بخاطر اعلام خطا به سود استقلال اعتراض شدیدی کردند.
* در دقیقه 37 علی علیپور در محوطه جریمه استقلال روی زمین افتاد که پیام حیدری اعتقادی به اعلام خطا نداشت تا بازی برخلاف نظر مهاجم پرسپولیس مبنی بر پنالتی، دنبال شود.
* پس از سوت پایان مسابقه سید جلال حسینی و کمال کامیابی‌نیا به سمت داور رفتند و بخاطر نگرفتن پنالتی به سود پرسپولیس معترض شدند.
* فرشید اسماعیلی در دقیقه 47 به دلیل آسیب دیدگی از زمین بیرون رفت و در زمانی که پزشکان استقلال مشغول مداوای او بودند، این تیم گل مساوی را از پرسپولیس دریافت کرد.
* اسماعیلی بخاطر مصدومیت نتوانست به بازی ادامه دهد و در دقیقه 51 جای خود را به فرشید باقری داد.
* در دقیقه 64 فرهاد مجیدی بخاطر اعتراض به داوری کارت زرد گرفت.
* در دقیقه 65 پس از ارسال ترابی برخورد مشکوکی در محوطه جریمه استقلال در برخورد دانشگر با نوراللهی اتفاق افتاد که داور دستور به ادامه بازی داد.
* صدای ضبط شده تماشاگران دو تیم در ورزشگاه آزادی پخش می‌شود.
* وحید هاشمیان، مربی تیم ملی نیز مثل اسکوچیچ در استادیوم حضور دارد.
* در دقیقه 95 گل‌محمدی به دلیل شوت کردن توپ به نشانه اعتراض کارت زرد گرفت.
* بهزاد غلامپور، مربی دروازه‌بانان استقلال در دقیقه 116 بخاطر اعتراض به داوری کارت زرد گرفت.
 
منبع: ورزش 3
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۶ تير
امروز دوشنبه ۱۶ تير
امروز دوشنبه ۱۶ تير
امروز دوشنبه ۱۶ تير