تیتر امروز

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...

استان‌های مسافرپذیر در فهرست قرمز کووید۱۹

در هفته‌ها و ماه‌های گذشته هر استانی که سفرها و مسافران بیشتری به خود دیده در فهرست هشدار و حتی قرمز ویروس کرونا قرار گرفته است و در این میان می‌توان به دو استان مازندران و گیلان اشاره کرد که در همین ایام به فهرست قرمزهای کرونا پیوستند.

کد خبر: ۶۹۸۰۵
۱۵:۳۰ - ۰۵ شهريور ۱۳۹۹
استان‌های مسافرپذیر در فهرست قرمز کووید۱۹
 
دیدارنیوز - آمارهای تردد وسایل نقلیه مختلف و سفرهای جاده‌ای مردم در ماه‌های گذشته نشان می‌دهد که هر استانی بیشترین مسافران و خودروهای مهمان را به خود دیده است به تدریج در فهرست هشدار و نهایتا در وضعیت قرمز از نظر ابتلاء به ویروس کرونا قرار گرفته است.

این اتفاق به ویژه از نیمه دوم خرداد ماه امسال که ترددها به بیش از دو میلیون خودرو در ایام تعطیل و بیشتر از آن رسید، نمود بیشتری پیدا کرد و در تیر ماه و مرداد ماه شاهد بودیم که تعداد استان‌های کشور که شیوع ویروس کرونا در آن‌ها به وضعیت هشدار و قرمز رسید به تدریج به ۲۶ استان افزایش یافت و در این میان نام استان‌هایی که با بیشترین حجم انباشت خودرو به ویژه در ایام تعطیل مواجه بودند هم به چشم می‌خورد.

استان مازندران در ۲۲ تیر ماه و استان گیلان در ۱۹ مرداد ماه وضعیت قرمز پیدا کردند و استان‌های خراسان رضوی، قم، قزوین، البرز، آذربایجان شرقی، فارس  و... هم در هر دو فهرست قرمز و هشدار در این ماه‌ها مشاهده شدند.

بر اساس برآوردهای صورت گرفته مرکز مدیریت راه‌ها در تعطیلات نیمه مرداد ماه حدود ۱.۹ میلیون تردد در جاده‌های کشور صورت گرفت که نسبت به میانگین ماهانه افزایش هفت درصدی داشت و در تعطیلات پیش‌رو نیز این برآوردهای عدد دو میلیونی را برای تردد وسایل نقلیه مختلف نشان می‌دهد و در این میان استان‌های مازندران  با۸۰ هزار وسیله نقلیه، اصفهان  با ۵۴ هزار وسیله نقلیه، خراسان رضوی با ۲۶ هزار وسیله نقلیه و آذربایجان شرقی با  ۲۶ هزار وسیله نقلیه بیشترین انباشت خودرو را خواهند بود.

این آمارها دقیقا با رفت و آمد خودروها در ماه‌های گذشته به ویژه روزهای پیک سفر مطابقت می‌کند و اگر این اتفاق بیافتد، مشخص نیست باید منتظر چه میزان افزایش آمارهای ابتلاء به کووید ۱۹ در این استان‌ها باشیم و این سوال مطرح می‌شود که بازهم جاده‌های مواصلاتی کشور با ترافیک سنگین به ویژه در محورهای شمالی کشور مواجه شده و مسدود می‌شوند یا آنکه مردم در خانه‌های خود می‌مانند و با عمل به توصیه‌های بهداشتی صورت گرفته شاهد کاهش آمارهای ابتلا در کشور خواهیم بود.

با در نظر گرفتن این آمارها در کنار آمار تردد وسایل نقلیه مختلف در محورهای مواصلاتی و رابطه معنادار آن با گسترش شیوع ویروس کرونا در کشور، بهتر می‌توان دریافت که چرا مسئولان در روزهای گذشته تا این حد بر سفر نکردن مردم به ویژه به استان‌های شمالی تاکید می‌کنند. در همین راستا، مهدی سعادتی- رئیس مجمع نمایندگان مازندران - چند روز پیش، خواستار ورود ستاد ملی مقابله با کرونا برای ممانعت از سفر حجمی مسافران به این استان در تعطیلات هفته پیش رو شد و سعید نمکی، وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی نیز در این باره گفت: خواهشم از مردم این است که عادی انگاری نکنند، باروبندیل سفر نبندند و در ایام محرم به گونه ای عزاداری کنند که هم محرمی باشکوه داشته باشیم و هم هیچ عزادار امام حسین تب دار از مجلسی خارج نشود.
 
منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی