تیتر امروز

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.

آن چه باید درباره ماسک‌ها بدانید

سازمان بهداشت روانی نیویورک گزارش‌هایی منتشر کرده است که می‌گوید، موج دوم کرونا از مکان‌های عمومی مانند رستوران‌ها و مرکزهای خرید بزرگ شروع شد. سازمان بهداشت روانی نیویورک از اینکه مردم بلافاصله بعد از نشستن پشت میز رستوران‌ها ماسک خود را در می‌آورند اظهار نگرانی کرد. در واقع باید بدانیم، بعد از سفارش دادن غذا، کرونا بی اثر نمی‌شود که ماسک‌مان را بر می‌داریم.

کد خبر: ۶۹۷۴۹
۰۹:۳۹ - ۰۵ شهريور ۱۳۹۹

سازمان بهداشت روانی نیویورک گزارش‌هایی منتشر کرده است که می‌گوید، موج دوم کرونا از مکان‌های عمومی مانند رستوران‌ها و مرکزهای خرید بزرگ شروع شد. سازمان بهداشت روانی نیویورک از اینکه مردم بلافاصله بعد از نشستن پشت میز رستوران‌ها ماسک خود را در می‌آورند اظهار نگرانی کرد. در واقع باید بدانیم، بعد از سفارش دادن غذا، کرونا بی اثر نمی‌شود که ماسک‌مان را بر می‌داریم.

کارشناسان عقیده دارند که برداشتن ماسک در زمان صرف غذا مانعی ندارد؛ ولی تا لحظه‌ای که غذا روی میز نیامده و هنوز پیش خدمت در کمتر از 1 متری ما حضور دارد نباید از ماسک زدن خسته شویم. سازمان بهداشت جهانی توصیه می‌کند که پیش خدمت‌های همه رستوران‌ها از ماسک استفاده کنند. این موضوع درصد زیادی از احتمال ابتلای پیش خدمت‌ها به کرونا و ناقل بودنشان را کاهش می‌دهد؛ اما این درصد هیچ‌گاه به صفر نمی‌رسد. بنابراین هنوز هم امکان انتقال کرونا از شما به آنها و برعکس وجود دارد.

ما قبل از صرف غذا، دست‌هایمان را می‌شوییم. ما با دست‌های تمیز، ماسک آلوده خود را از روی صورت بر می‌داریم. برداشتن ماسک به معنای آلوده شدن دوباره دست‌هایمان است. حالا با این ماسک آلوده چه می‌کنیم؟ ما این ماسک آلوده را یا به پایین صورتمان می‌زنیم یا آن را برداشته و داخل کیف می‌گذاریم تا دوباره استفاده کنیم. اگر می‌خواهیم آن را دوباره استفاده کنیم، قبل از اینکه داخل کیف بگذاریم ماسک را ضد عفونی کنیم سپس دست‌های خود را استریل نماییم. با این همه ماسک پایین صورت به هیچ وجه بهداشتی نیست و در واقع ویروس‌هایی که تا آن لحظه اجازه ورود نداشتند در نزدیک‌ترین فاصله با دهان و بینی قرار می‌گیرند و به راحتی وارد بدن می‌شوند. کارشناسان معتقدند که بی توجهی به همین نکات ریز است که به ویروس کرونا اجازه می‌دهد هنوز هم قربانی بگیرد. پس رعایت پروتکل‌های بهداشتی نه؛ بلکه درست رعایت نکردن آنها است که باعث موج دوم کرونا در جهان شده است. 

 

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی