تیتر امروز

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...
مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران

این صد و سی و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

ورق بورس برگشت

جهت حرکت بازار سرمایه امروز تغییر کرد و شاخص کل بورس برخلاف روز‌های گذشته روندی صعودی به خود گرفت و بیش از ۴۱ هزار واحد صعود کرد.

کد خبر: ۶۹۶۸۷
۱۴:۱۰ - ۰۴ شهريور ۱۳۹۹
دیدارنیوز - به گزارش ایسنا، معاملات امروز بازار سرمایه درحالی به پایان رسید که شاخص کل این بازار با ۴۱ هزار و ۸۸۹ واحد صعود رقم یک میلیون و ۶۵۰ هزار واحد را ثبت کرد. این درحالی است که شاخص کل با معیار هم وزن همچنان روندی نزولی داشت و با ۲۰۲ واحد کاهش در رقم ۴۵۵ هزار و ۹۹۹واحد ایستاد.

معامله گران یک میلیون معامله انجام دادند که ۱۳۶ هزار و ۹۱۹ میلیارد ریال ارزش داشت. در بازار امروز صنایع پتروشیمی خلیج فارس، فولاد مبارکه اصفهان، ملی صنایع مس ایران، سرمایه گذاری تامین اجتماعی، پالایش نفت اصفهان، پالایش نفت تهران و گروه مدیریت سرمایه گذاری امید نسبت به سایر سهم‌ها بیشترین تاثیر مثبت را گذاشتند و فولاد مبارکه اصفهان، ملی صنایع مس ایران، ایران خودرو، پالایش نفت اصفهان، بانک تجارت، سایپا و پالایش نفت بندرعباس نماد‌های پربیننده این بازار بودند.

روند صعودی فرابورس
شاخص کل فرابورس نیز امروز برخلاف روز‌های گذشته روندی صعودی داشت و با ۲۹۹ واحد رشد، رقم ۱۷ هزار و ۵۲۱ واحد را ثبت کرد. معامله گران این بازار ۶۸۶ هزار معامله انجام دادند که ۸۴ هزار و ۷۴۱ میلیارد ریال ارزش داشت.

سنگ آهن گهر زمین، پلیمر آریا ساسول، سرمایه گذاری صبا تامین، بیمه پاسارگاد، هلدینگ صنایع معدنی خاورمیانه، پتروشیمی زاگرس و سهامی ذوب آهن اصفهان نسبت به سایر نماد‌ها بیشترین تاثیر مثبت را روی فرابورس گذاشتند.

نماد‌های پربیننده این بازار نیز بانک دی، سهامی ذوب آهن اصفهان، سرمایه گذاری صبا تامین، پتروشیمی تندگویان، س. توسعه و عمران استان کرمان، صنایع ماشین‌های اداری ایران و صنایع فولاد آلیاژی یزد بودند.
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر