تیتر امروز

تلاش کن! طلاش کن

تلاش کن! طلاش کن

رویکرد پریسکوپ برآن است که دغدغه و علاقه مندی‌های نسل z رو با تجربه و دانش نسل‌های قبل‌تر ادغام کند تا نتایج جالب و جدیدی در راستای اهداف شغلی هر دو نسل برسد. در قسمت سوم این برنامه چشم پریسکوپ...
رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...
شهرنویی‌ها! واژه‌ای که در «جدال قالیبافی‌ها و صبح‌ ایرانی‌ها» به کار رفت
«دیدارنیوز» آخرین اختلافات پساانتخاباتی اصولگرا‌ها را بررسی می‌کند:

شهرنویی‌ها! واژه‌ای که در «جدال قالیبافی‌ها و صبح‌ ایرانی‌ها» به کار رفت

جدال اصولگراها در فضای پساانتخاباتی همچنان ادامه دارد و بنا به گفته دبیرکل صبح ایران، قالیبافی‌‎ها از هر فرصتی استفاده می‌‎کنند تا آنها را تخریب کنند.

امیدواری "ابتکار" برای تصویب لایحه تامین امنیت زنان در دولت دوازدهم

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده با اشاره به لایحه تامین امنیت زنان در برابر خشونت بیان کرد: این لایحه از سال ۹۶ به قوه قضاییه رفته بود و با گذراندن مراحل، در کمیسیون لوایح نیز ۲۶ جلسه برای آن برگزار شد و امید است هرچه زودتر در دولت دوازدهم تصویب شود.

کد خبر: ۶۹۶۷۰
۱۲:۵۸ - ۰۴ شهريور ۱۳۹۹
امیدواری
 
دیدارنیوز - معصومه ابتکار در نشست رونمایی از سامانه رصد و پایش ارتقای وضعیت زنان و خانواده بیان کرد: در بسیاری از فعالیتهایی که امروز ارائه شد، سازمان برنامه و بودجه و مرکز آمار ایران همکار ما بودند و اگر این همکاری نبود ما نمی توانستیم آن را به نتیجه برسانیم. ما سعی کردیم با وجود همه محدودیتها و موانع که در این دوره کم هم نبوده است، بخشی از تکالیفمان را از منظر قانون و سیاستهای کلی ابلاغی مقام معظم رهبری، قانون برنامه ششم و سیاستهای اختصاصی که دکتر روحانی در موضوع زنان و خانواده ابلاغ کردند، تکالیف خود را که عمدتا در بخش سیاستگذاری است، پایه گذاری کنیم. 

وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران طی چهار دهه بعد از انقلاب در حوزه زنان و خانواده تحولات بزرگی داشته است، اما امروز به نقطه ای رسیدیم که اگر مبتنی بر آمار و شاخص هایی که عدالت جنسیتی را تعریف کند و مبتنی بر حرکت برنامه‌ای علمی نباشد، نمی توانیم در ادامه راه دستاوردها را پیش ببریم.

وی تصریح کرد: خوشبختانه شاخص های عدالت جنسیتی و خانواده در ستاد زنان و خانواده و با اجماع فرادستگاهی و فرا قوه ای تدوین و نهایی شد. 

ابتکار با بیان اینکه همکاری استانداری ها در تدوین سند ارتقاء وضعیت زنان اتفاق بزرگی بود گفت: ما بدون همکاری استانداریها و دانشگاهیان و مدیران استانی نمی توانستیم ۳۱ سند نتیجه محور وضعیت زنان را داشته باشیم. 

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده در ادامه با اشاره به اینکه ما در دولت دوازدهم ۱۰ لایحه را برای دولت تدوین، ارسال و یا تکمیل کردیم که مهمترین آن لایحه تامین امنیت زنان در برابر خشونت است گفت: این لایحه از سال ۹۶ به قوه قضاییه رفته بود و خوشبختانه طی گذراندن مراحل، در کمیسیون لوایح ۲۶ جلسه برای این لایحه برگزار شد و امید است که هرچه زودتر به دولت دوازدهم برسد و در دولت تصویب شود.

وی ادامه داد: ما یکسال باقی مانده را با قوت و همکاری و مشارکت دستگاه ها و وزارتخانه ها و... پیش می رویم.


منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی