تیتر امروز

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.

هیات طالبان وارد پاکستان شد

سخنگوی طالبان و مقام‌های دیپلماتیک پاکستانی اعلام کردند، هیاتی از این گروه شبه نظامی وارد پاکستان شد تا به بررسی روند در جریان صلح با رهبری پاکستان پیش از مذاکرات بین افغان‌ها بپردازد.

کد خبر: ۶۹۵۷۲
۱۰:۱۵ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۹
هیات طالبان وارد پاکستان شد
 
دیدارنیوز - به نقل از آناتولی، سهیل شاهین، سخنگوی طالبان در توئیتی نوشت: هیاتی عالی رتبه از گروه طالبان به رهبری ملا عبدالغنی برادر، معاون رهبر سیاسی طالبان به ابتکارعمل وزارت خارجه پاکستان به این کشور رفته تا با مقام‌های این کشور درباره آخرین تحولات درباره روند صلح در افغانستان، وضعیت آوارگان افغان در پاکستان، مسافرت برون مرزی و تجارت بین دو کشور به گفتگو بپردازد.

وی به جزئیات بیشتر اشاره نکرد که شامل دیدار کدامیک از مقام‌های پاکستان با هیات طالبان می‌شود.

یکی از مقام‌های ارشد وزارت خارجه پاکستان در گفتگو با آناتولی گفت که هیات طالبان قرار است امروز (دوشنبه) با رهبری نظامی و غیرنظامی پاکستان گفتگو داشته باشد.

این تحولات چند روز پس از آن رخ داده که دولت کابل ۸۰ شخصیت کلیدی طالبان را برای پیمودن راهی به سوی مذاکرات مستقیم صلح آزاد کرده است.

این اقدام بخشی از توافق تبادل زندانی در پی پیمان مهم صلح بین آمریکا و طالبان در فوریه سال جاری میلادی محسوب می‌شود.

افغانستان تاکنون ۴۶۰۰ زندانی طالبان را آزاد کرده است.

در دسامبر ۲۰۱۸، پاکستان مذاکرات مستقیم و بی‌سابقه‌ای را بین آمریکا و طالبان مدیریت کرد که راهی به سوی سازش قابل مذاکره برای درگیری‌های داخلی در افغانستان به شمار می‌رفت.

پاکستان همچنین نخستین دور مذاکرات برای گفتگوهای مستقیم بین دولت کابل و طالبان در اسلام آباد را در ژوئیه ۲۰۱۵ تسهیل کرد اما این روند پس از آن متوقف شد که طالبان مرگ ملا عمر، رهبر خود را اعلام کرد که باعث تنش و چالش قدرت در این گروه شبه نظامی شد.
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی