تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...

مدیرعامل ایران خودرو: ۲ هزار دستگاه «دنا» آماده تحویل به مردم است

مدیرعامل ایران خودرو اظهار داشت: بیش از ۲ هزار دستگاه دنا تولید شده و در کف کارخانه است و به محض اینکه دنا قیمت گذاری شود، به مردم تحویل می‌دهیم.

کد خبر: ۶۹۵۶۱
۰۹:۱۶ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۹
مدیرعامل ایران خودرو: ۲ هزار دستگاه «دنا» آماده تحویل به مردم است
 
دیدارنیوز - فرشاد مقیمی درباره دلایل عدم تحویل خودروهایی که مردم در طرح مشارکت ایران خودرو در سال 97 ثبت نام کرده‌اند،‌ اظهار داشت: یکسری از خودروهایی که هنوز تحویل نشده‌اند دیگر امکان تولید آنها در کشور وجود ندارد و نمی‌توان تولید و تحویل داد.

مدیرعامل ایران خودرو در پاسخ به این سوال که برخی از خودروهای تحویل داده نشده از آن سال متعلق به دنا است یعنی دیگر امکان تولید دنا در کشور نیست، ادامه داد: دنا از خودروهایی تحویل داده نشده سال 97 نیست. بیش از 2 هزار دستگاه دنا تولید شده و در کف کارخانه است و به محض اینکه دنا قیمت گذاری شود، به مردم تحویل می‌دهیم.

مقیمی افزود: دنا جزو خودروهایی است که قیمت ندارد و تحویل 2 هزار خودرو دنا جزو تعهدات سال 99 خواهد بود.

وی با بیان اینکه با یک رژیمی تعهدات سال‌های گذشته را تحویل می‌دهیم، گفت: حدود 178 هزار تعهد معوق داشتیم که نتوانسته بودیم آنها را تحویل دهیم،‌ تا به امروز به تدریج این سفارشات را تحویل داده‌ایم و رسیده‌ایم به تحویل خودرو به افرادی که برای خرید چند خودرو ثبت نام کرده‌اند.

مدیرعامل ایران خودرو تاکید کرد: در مردادماه 41 هزار خودرو را تجاری کرده‌ایم و تا پایان متعهد هستیم که 500 هزار خودرو را تحویل بازار دهیم.

وی ادامه داد:‌ تا به امروز 190 هزار خودرو تولید کرده‌ایم که نسبت به دوره مشابه سال گذشته 54 هزار دستگاه افزایش تولید داشته‌ایم.

مقیمی درباره خودروهای کف پارکینگ که معطل تامین قطعه هستند یا نقص دارند، گفت: هفته گذشته که تعطیلات تابستانه بود 26 هزار و 871 خودرو که کف پارکینگ بود را توانستیم تجاری کنیم و تا تعطیلات تاسوعا و عاشورای حسینی این آهنگ ادامه خواهد داشت تا تیراژ خودروهای کف پارکینگ به حداقل برسد.
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی