تیتر امروز

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟

این صد و پانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
جنگ‌های شناختی؛ آیا ایران وارد این نوع جنگ شده است؟
گفت‌وگوی دیدار در برنامه "میهمان من" با یک کارشناس مسایل بین الملل

جنگ‌های شناختی؛ آیا ایران وارد این نوع جنگ شده است؟

در یکی دیگر از برنامه‌های میهمان من دیدارنیوز، با علی ودایع، مدرس دانشگاه و کارشناس بین الملل درباره جنگ‌های شناختی صحبت کردیم. آیا کشورمان ایران وارد این نوع جنگ شده است؟

رئیس مجلس نمی‌تواند برای نمایندگان تعیین تکلیف کند

یک نماینده مجلس تاکید کرد: ما در مجلس نماینده‌تر از بقیه نماینده‌ها نداریم، رئیس مجلس هم نمی‌تواند در روند کاری وکلای ملت تغییر ایجاد کند بنابراین سوال از رئیس‌جمهور باید در دستور کار قرار گیرد.

کد خبر: ۶۹۵۶۰
۰۹:۱۴ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۹
رئیس مجلس نمی‌تواند برای نمایندگان تعیین تکلیف کند
 
دیدارنیوز - محمد حسن آصفری درباره این‌که سوال از رئیس جمهور دوباره مطرح است و نمایندگان زیادی خواهان به مجلس آمدن رئیس دولت هستند و هیات رئیسه را متهم به نادیده گرفتن قانون می‌کنند، گفت: امروز مردم باتوجه به رأیی که دادند منتظرند نمایندگان خواسته‌ها و مطالبات‌شان را در مجلس پیگیری کنند.

نماینده اراک و کمیجان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: نمایندگان در کنار قانون‌گذاری وظیفه نظارت بر قانون را هم برعهده دارند، بنابراین اگر مجلس قوانین را تصویب کرده است، باید نظارت کند و ببیند که آنها درست اجرا می‌شود یا خیر.

وی با بیان این‌که نماینده‌ها طبق قانون می‌توانند از دولت سوال کنند، عنوان کرد: طبق قانون اساسی و همچنین آیین‌نامه داخلی مجلس ما وظیفه نظارتی برای اجرای قانون داریم و همین وظیفه به نمایندگان اجازه می‌دهد که از رئیس‌جمهور سوال کنند.

آصفری بیان کرد: بر اساس همین قوانین است که ۲۰۰ نفر از نمایندگان پنج سوال کلیدی را از رئیس‌جمهور داشتند و درخواست کردند که رئیس دولت به صحن بیاید و به آنها پاسخ دهد اما متاسفانه مشاهده می‌کنیم که هیات رئیسه کار خود را در مورد سوالاتی را که باید در دستور کار قرار دهد و به کمیسیون‌ها ارسال کند، انجام نمی‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: شاید فکر این باشد که در ابتدای مجلس دولت توقع ندارد آن را به صحن بکشد.

نماینده اراک و کمیجان گفت: بر اساس قوانین و مواد آیین‌نامه داخلی مجلس، نمایندگان مجلس قسم یاد کرده‌اند پاسدار قوانین و قانون اساسی باشند و از همین رو سوال را در دستور کار قرار دادند.

وی درباره این‌که سوال از رؤسای‌جمهور در کشور به نوعی تابو حساب می‌شود، عنوان کرد: می‌تواند علت‌های مختلفی داشته باشد اما هر علتی هم داشته باشد، ما نماینده‌تر در مجلس نداریم. رئیس مجلس در جایگاه ریاست قرار دارد اما نمی‌تواند برای نمایندگان دیگر تعیین تکلیف کند.

آصفری گفت: رئیس مجلس نمی‌تواند در روند تصمیم‌گیری نمایندگان تغییراتی ایجاد کند، بر همین اساس وظیفه دارد هر چه سریع‌تر سوال نمایندگان را در دستور کار قرار دهد و از ‌رئیس‌جمهور بخواهد در مجلس پاسخگوی مطالبات به حق نمایندگان باشد.

وی ادامه داد: اعتقادم بر این است که سوال از رئیس‌جمهور در هر شرایطی لازم باشد، باید صورت گیرد و اینکه به دلیل موقعیت کلا سوال از روسای‌جمهور را اینچنین در کشور ما در دستور کارنمی‌گذارند، دلیل توجیه‌کننده‌ای ندارد.

این نماینده مجلس گفت: رئیس‌جمهور بر اساس قانون اساسی باید در مجلس پاسخگوی رفتار خودش باشد که متاسفانه در کشور ما زیاد به آن توجه نمی‌شود و دلیلش مصلحت‌اندیشی و رفاقت‌بازی بین دولتمردان و مجلس است که سوالات را نادیده می‌گیرند.
منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور