تیتر امروز

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است
یک دیپلمات با سابقه وزارت امورخارجه در گفتگو با دیدارنیوز مطرح کرد

روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است

به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود. این آتش‌بس به هیچ عنوان، پایداری نداشته و ما در میانه راه قرار داریم. رژیم صهیونیستی، قطعا تلاش خواهد کرد که ضربات دیگری به...
حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید
گفت و گوی دیدار با روانشناس و استاد دانشگاه:

حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید

توجه به جنبه‌های سلامت روان مردم پس از جنگ ایران و اسراییل همچنان بهانه گفت و گوی دیدار با متخصصان و روانشناسان است. گفت‌و‌گو با دکتر سید حسین المدنی، روانشناس و استاد دانشگاه را بخوانید.

مدیرعامل شمسا: عراق به روی زائران باز نشده

درحالی‌که دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی کشوری از برقراری دوباره پرواز‌های ایران و عراق از دوم شهریورماه خبر داده است، اما مدیرعامل شرکت کارگزاران زیارتی می‌گوید: هنوز توافقی بین دو کشور برای ازسرگیری سفر‌های زیارتی صورت نگرفته و مرز‌های این کشور به روی زائران همچنان بسته است.

کد خبر: ۶۹۴۶۸
۱۱:۲۴ - ۰۲ شهريور ۱۳۹۹

 
دیدارنیوز ـ مرز‌های ایران و عراق از اسفندماه ۱۳۹۸ همزمان با شیوع ویروس کرونا مسدود شد. با فرا رسیدن ماه محرم و نزدیک شدن مراسم پیاده‌روی اربعین هنوز مواضع این کشور برای پذیرش زائران کشور‌های دیگر مشخص نیست. عراق از حدود یک ماه پیش با قرنطینه کردن کربلا و نجف، قوانین سختگیرانه‌ای را برای تردد در شهر‌های زیارتی برقرار کرد.
 
اینک دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی کشور خبر داده که «پرواز شرکت‌های هواپیمایی ایرانی به عراق از طریق فرودگاه بصره از دوم شهریورماه آغاز می‌شود و استفاده از ماسک و وجود مواد ضدعفونی کننده به همراه برگه آزمایش منفی کرونا از آزمایشگاه‌های مورد تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای همه مسافران بالای ۲ سال ضروری و اجباری است. در پرواز‌های عراق به ایران نیز، همه مسافران غیرایرانی و غیر ترانزیت که مقصد نهایی آن‌ها تهران است، باید مجوز‌های لازم را از مراکز مربوط به همراه داشته باشند».
 
با این حال مهدی قاسمی، مدیرعامل شرکت مرکزی دفاتر خدمات زیارتی سراسر ایران (شمسا) به ایسنا گفت: در حوزه زیارت هنوز اتفافی نیافتاده است. البته سازمان حج و زیارت کشورمان براساس پروتکل‌های بهداشتی، پیشنهاد‌هایی را برای ازسرگیری سفر‌های زیارتی به دولت عراق داده که در وزارت بهداشت این کشور درحال بررسی است.
 
وی افزود: پروازی که خبر برقراری آن داده شد در حوزه توافق ایرلاین‌ها بود که مورد استفاده آن بیشتر برای افراد دوتابعیتی، تجارت یا موضوعات مرتبط با آن است؛ وگرنه در حوزه سفر‌های زیارتی هنوز تصمیمی گرفته نشده است و اگر توافقی حاصل شود، رییس سازمان حج و زیارت اعلام می‌کند.
 
قاسمی گفت: از سرگیری سفر‌های زیارتی به عراق به توافق دو کشور و تصویب و امضای پروتکل از سوی ایران و عراق منوط است.
 
مدیرعامل شمسا درباره سرنوشت افرادی که قبلا ثبت نام کرده بودند، اما سفرشان با شیوع ویروس کرونا و مسدود شدن مرز‌ها تداخل پیدا کرد، اظهار کرد: بیشتر آن زائران انصراف داده‌اند. اگر شخصی هنوز انصراف نداده، هزینه پرداخت شده را برای سفر در آینده ذخیره کرده است. البته ما به همه استان‌ها توصیه کردیم به متقاضیان اطلاع دهند که مبالغ خود را دریافت کنند که عموما هم انصراف داده و مبالغ را دریافت کرده‌اند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير