تیتر امروز

کوروش احمدی: ترامپ، موافق حمله‌ای دیگر به ایران نیست/ برخی اقدامات رئیس‌جمهور آمریکا، نقض تعدادی از قواعد قطعی و آمرانه حقوق بین‌الملل است/ تکرار اتفاق کاراکاس در تهران، چندان محتمل نبوده ولی، منتفی هم نیست!/ ترامپ همچنان به دنبال رژیم چنج در ایران نیست
در گفت‌و‌گوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در دفتر سازمان ملل در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: ترامپ، موافق حمله‌ای دیگر به ایران نیست/ برخی اقدامات رئیس‌جمهور آمریکا، نقض تعدادی از قواعد قطعی و آمرانه حقوق بین‌الملل است/ تکرار اتفاق کاراکاس در تهران، چندان محتمل نبوده ولی، منتفی هم نیست!/ ترامپ همچنان به دنبال رژیم چنج در ایران نیست

ترامپ همچنان به دنبال رژیم چنج در ایران نبوده و بیشتر به دنبال این است که با بکارگیری یک سری مکانیزم‌ها، اقدامات و راه‌حل‌های کم‌هزینه و حملات نقطه‌ای و محدود-بدون درگیر کردن سربازان آمریکایی-حاکمیت...
اغتشاش یا اعتراض مدنی؟/ پزشکیان دلار را آزاد کرد/ مادورو در بازداشت، معاونش رئیس‌جمهور موقت!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اغتشاش یا اعتراض مدنی؟/ پزشکیان دلار را آزاد کرد/ مادورو در بازداشت، معاونش رئیس‌جمهور موقت!

این صد و چهل و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۵ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مجید حسینی: تاجگردون به جای نگرانی برای مصرف بنزین در دور دور، دلواپس معیشت مردم باشد/ ۸ هزار میلیارد تومان به ۲ درصد سپرده گذاران وام دادند!/ دلیل کسری بودجه، نه دولت که به‌خاطر دزدی ارز است/ اعتراض بازار به «گرانی» نیست/ کشور را به سمت دره ابرتورم می‌برید، ترمز کنید!
گفت‌وگوی دیدار در یک ویژه برنامه با استاد دانشگاه

مجید حسینی: تاجگردون به جای نگرانی برای مصرف بنزین در دور دور، دلواپس معیشت مردم باشد/ ۸ هزار میلیارد تومان به ۲ درصد سپرده گذاران وام دادند!/ دلیل کسری بودجه، نه دولت که به‌خاطر دزدی ارز است/ اعتراض بازار به «گرانی» نیست/ کشور را به سمت دره ابرتورم می‌برید، ترمز کنید!

مجید حسینی، استاد دانشگاه تهران مهمان ویژه برنامه دیدارنیوز بود، او در این گفت‌و‌گو به اعتراضات این روزها، دلایل گران سازی و نقش نسل زد پرداخت.

ترامپ، کنوانسیون ملی دموکرات‌ها را "تیره و تارترین" در تاریخ خواند

پس از آنکه نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا رئیس جمهور این کشور را به ایجاد تفرقه و دودستگی در آمریکا و سوق دادن ملت به طرف تاریکی متهم کرد، رئیس جمهور آمریکا کنوانسیون ملی دموکرات‌ها را به عنوان "تاریک‌ترین" و "تیره و تارترین" کنوانسیون در تاریخ به تصویر کشید.

کد خبر: ۶۹۳۵۶
۱۱:۰۸ - ۰۱ شهريور ۱۳۹۹
ترامپ، کنوانسیون ملی دموکرات‌ها را
 
دیدارنیوز - به نقل از پایگاه خبری هیل، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در جریان سخنرانی برای اعضای یک گروه محافظه‌کار در آرلینگتون گفت: دموکرات‌ها طی هفته گذشته تاریک‌ترین، خشمگین‌ترین و تیره و تارترین کنوانسیون در تاریخ آمریکا را برگزار کردند.

وی دموکرات‌ها را به حمله به آمریکا به عنوان یک کشور نژادپرست و وحشتناک که باید از گرو درآورده شود، متهم کرد.

ترامپ به طور خاص به بایدن به خاطر وعده‌هایش برای کمک به آمریکا برای غلبه بر "فصل تاریکی" تحت رهبری ترامپ حمله کرد. وی گفت: بایدن و دیگر دموکرات‌ها نقاط روشن همچون نشانه‌های بهبود اقتصادی در بحبوحه پاندمی کرونا و پیشرفت‌های حاصل شده در ساخت واکسنی برای کووید ۱۹ را نادیده گرفته‌اند.

ترامپ با اشاره به قدرت اقتصاد آمریکا پیش از پاندمی کرونا گفت: جو بایدن ظالمانه "فصل تاریکی آمریکا" را اعلام کرد و آنچه را ما تا پیش از پاندمی کرونا به دست آورده بودیم، نادیده گرفت. و اکنون ما دوباره همین کار را انجام می‌دهیم. این موفق‌ترین دوره در تاریخ کشورما از لحاظ تمامی استانداردهاست.

وی ضمن تاکید بر بهبود شرایط اقتصادی و ادعای این که دموکرات‌ها احتمالا ازا این بابت خوشحال نیستند، مدعی شد: دموکرات‌ها می‌خواهند آمریکا و شهروندانش را تنبیه ‌کنند به جای آنکه آنها را تعالی بخشند و جایگاه آنها را بالاتر ببرند.    

ترامپ این اظهارات را در شورای نشست سیاست ملی ۲۰۲۰ مطرح کرد. این سخنرانی بیانگر نخستین حضور علنی ترامپ از زمان سخنرانی بایدن در کنوانسیون ملی دموکرات‌ها و قبول نامزدی این حزب در انتخابات نوامبر است.

بایدن در سخنرانی‌اش از ترامپ به عنوان رئیس جمهوری که "عصبانیت"، "ترس" و "تفرقه" را در آمریکا به وجود آورده، انتقاد کرده و متعهد شد تا اگر در انتخابات نوامبر پیروز شود، کشور را متحد کند.  

این اظهارات ترامپ بخشی از حمله هدفمند تیمش به کنوانسیون ملی دموکرات‌هاست.

ترامپ همچنین پرستاران، پزشکان و نخستین پاسخگویان که با پاندمی ویروس کرونا مبارزه کرده‌اند را تحسین کرد و تصویر زیبایی از واکنش دولت خود به کووید ۱۹ ارائه کرد.

وی همچنین از بایدن به خاطر عدم استفاده از سخنرانی‌اش برای صحبت درباره اجرای قانون با چین انتقاد کرد؛ کشوری که ترامپ همزمان با افزایش انتقادات از نحوه مدیریتش در زمینه پاندمی کرونا، تلاش کرده تا آن را مقصر ویروس کرونا جلوه دهد.

ترامپ همچنین مدعی شد که پیروزی دموکرات‌ها در انتخابات نوامبر امنیت در شهرهای آمریکا را از بین خواهد برد و باعث یک رکود اقتصادی همانند آنچه در سال ۱۹۲۹ میلادی رخ داد، می‌شود.

وی ضمن متهم کردن دموکرات‌ها به حمایت از یک "ایدئولوژی بیمار" گفت: اگر مخالفان ما قدرت را به دست گیرند، هیچ کس در این کشور امنیت نخواهد داشت و هیچ کس نجات نخواهد یافت.
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
پرطرفدارترین ها