تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.
دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی:

مردم فعلا بلیت ترکیه نخرند

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی اظهار داشت: هرچند ترکیه اعلام کرده است که از اول سپتامبر یعنی یازدهم شهریور، پروازهای ایران را از سرمی‌گیرد اما احتمال لغو پروازها در این تاریخ وجود دارد. بنابراین مردم احتیاط کنند و فعلا بلیت نخرند چراکه اگر پروازها کنسل شود بازپس گیری پول از ایرلاین خارجی دردسرهایی برای افراد خواهد داشت.

کد خبر: ۶۹۳۴۳
۱۰:۲۱ - ۰۱ شهريور ۱۳۹۹

مردم فعلا بلیت ترکیه نخرند

 

دیدارنیوزمقصود اسعدی سامانی درباره برقراری پرواز بین ایران و عراق اظهار داشت: تا این لحظه قرار نیست هیچ پروازی در ایام دهه اول محرم، عاشورا و تاسوعا به عراق داشته باشیم و عراق هم اعلام کرده است که خارجی‌ها را برای حضور در مراسم عزاداری امام حسین (ع) نمی‌پذیرد.


وی ادامه داد: البته قرار بر این است که از دوم شهریور، ۲ الی ۳ پرواز در هفته به بصره پرواز داشته باشیم، اما دولت عراق هنوز برای بغداد و نجف اجازه پرواز نداده است.


دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی درباره احتمال برقراری پرواز‌ها برای شرکت در مراسم اربعین اظهار داشت: هنوز درباره برقراری پرواز‌ها بین دو کشور برای ایام اربعین مذاکره‌ای نشده است و تصمیمی در این باره نگرفته‌ایم.


اسعدی سامانی درباره بلیت ۳۰ میلیون تومانی ترکیه گفت: گویا این قیمت برای ایرلاین‌های خارجی با انجام پرواز کانکشن است.


وی با تاکید بر اینکه احتمال تغییر تاریخ پرواز‌های ترکیش ایرلاین به ایران وجود دارد، ادامه داد: هر چند ترکیه اعلام کرده است که از اول سپتامبر یعنی یازدهم شهریور، پرواز‌های ایران را از سرمی‌گیرد، اما احتمال لغو پرواز‌ها در این تاریخ وجود دارد؛ بنابراین مردم احتیاط کنند و فعلا بلیت نخرند چراکه اگر پرواز‌ها کنسل شود بازپس گیری پول از ایرلاین خارجی دردسر‌هایی برای افراد خواهد داشت.


دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی افزود: تا به این لحظه شرکت‌های هواپیمایی داخلی درخواست‌هایی برای انجام پرواز به ترکیه داده‌اند و ارایه مجوز به ایرلاین‌های داخلی منوط بر موافقت ترکیه برای از سرگیری پرواز‌ها است.


منبع: ایلنا

ارسال نظرات
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان